felii Allysworld Ayy inşallah kurban olduğum Rabbim tez vakitte senden hayırlı bi haber duymayı nasip etsin sağlıkla inşallah 🫶
Mutlubiriol Allysworld Allahım bir daha o kötü duyguları yaşatmaz inşallah 🙏 Herşey çok daha güzel olur bizim için ben yaşım 30 a yaklaştığı için stres yapıyorum aslında stres yapmasam belki olacak ama işte 😏
Allysworld Regl oldum kızlar, hemen ovu test sipariş veriyorum. Gelecek ay inşaallaaahh💖💖 Dün çok dua ettim gebelik yoksa gecikme olmasın ümitlenmeyeyim diye, 1 gün erken oldum😂😂
smyyy95 Allysworld hayırlısı olsun canım bende bekliyorum Sen hangi ovulasyon testini sipariş edeceksin
Allysworld Esrasrgn eveeet beraber takip ederiz ovulasyonlaaa😍 erken doğum olur da yengeç olur diye korkuyorum, iyi oldu aslında aralığa kayması😂😂😂😂
Allysworld Mutlubiriol amin amin inşaallaahh. Ben de 27 ama takmamak gerekiyor, taktıkça olmuyor zaten e bir de inançlı insanlarız yani ölüm ve doğum saati net ne yapsak nafile. Vakti değilmiş, vakti gelince gelecek bebişlerimiz💖
Esrasrgn Allysworld benim olursa ikinci gebeliğim olacak. Oğlumdada kasımda hamile kalmıştım 17 ağustos doğumlu. Buda nasipse ağustos olacak olursa 😄 heyecanla beklemedeyiz artık 🥰