Cansn Kuzeyinannesiiii bende oyun halısına yetişemedim. O da bir tane gelmiş geri kalandan aldım hep. Bimin internet sitesine de bak. Ben bir ürünü A101 den öyle almıştım.
Mervenin Kuzeyinannesiiii filesi galiba küçük biraz çokta zorlamak istemedim ama olmadı e bebekten alırız bi file 😊 ama küvet çok güzel kalitesi aynı e bebekteki civildeki küveyler gibi çok beğendim be yarı fiyatından bile ucuza geldi😄
Salmanc Mervenin gaftalarca jokerde giderli küvet 20₺ idi yeteri kadar araştırmamışsınız demekki. Maşrapa civilde 3,5 kova 13,5dü yani ama maşrapası bunlardan kat kat güzeldi resim atmayı bilsem atardım
Meleksu Aysesare yok canım küçük değil 😁baştan bende takamadım önce başını ve sonunu takın sonra yanlarını takın hemen oluyor fileside çok güzel güle güle kullanalım bebişlerle😁🙏🏻
Runkliii Aysesare ben küveti aldım filesi zor takılıyor ama biraz zorlamak lazım gevşek durmuyor tam gergin duruyor takılınca sanırım modelleri öyle
Pnarmert Kuzeyinannesiiii her bime 1 tane gelmiş canım bende çok şükür yetişebildim 🙏🏻 bimin birine gidip diger bimlerde kaldi mi acaba diye sordur istersen belki şansina kalmistir
B-P-R Kuzeyinannesiiii ben eksiklerimi tamamlamıştım sadece Bebek çantası Alicaktim Oda pembe Kalmıştı birtane alamadım ya mavi yoktu