Salmanc Mervenin gaftalarca jokerde giderli küvet 20₺ idi yeteri kadar araştırmamışsınız demekki. Maşrapa civilde 3,5 kova 13,5dü yani ama maşrapası bunlardan kat kat güzeldi resim atmayı bilsem atardım
Mervenin Salmanc e bebeğe ve civile baktım sadece aldık artk siz jokerden alın daha uygunmuş gerçekten😇👍🏼
Runkliii Aysesare ben küveti aldım filesi zor takılıyor ama biraz zorlamak lazım gevşek durmuyor tam gergin duruyor takılınca sanırım modelleri öyle
Salmanc Mervenin küvet kullanmayacağım için almadım ama 2 haftayı aşkın süre20₺ den satıldı hatta hafta sonu kargo bedava oluyor
Sevdaninmucizesi Mervenin bende açılmadan gittim ztn 1 küvet gelmiş nevresim takımı dışında hepsinden aldım 🤣🤣
Duyguanneoluyor Kuzeyinannesiiii valla ben hiç hamile görmüyorum etrafımda küm aldı bunları hiç bişeyde bırakmamışlar 😀
BMA Kuzeyinannesiiii canim hic etrafinda 3.5 cu tuhafiyeci yok mu ben takim olarak aldim kovasi kuveti ve kucuk mesrafasi 30 tleye 3lu bime sadece küvet geldi fileyle 30a bi bak derim vede cok güzel yani