Kuzeyinannesiiii Selam kizlar bulunduğum yerde butun bim mağazalarına sordum kuvet kalmamis internet siteleri de ucuz bildiginiz var mi
Efuli53 Kuzeyinannesiiii google yazarsan bulabılırsın bim kadar ucuzu olmasa da vardır 40-50 liraya takımlar
mrsdoruk Kuzeyinannesiiii bunlar temizlik malzemeleri satılan yerlerde de satılıyor o kadar çok üzülme canım zaten her bim e sınırlı 1 tame gelmis
Zeynpatak Kuzeyinannesiiii ben normal bi bebek magazasindan tam takim fileli 50 liraya almistim masrapasi kovasi hepsi icinde o tarzyerlere bakabilirsi
Sevdaninmucizesi Mervenin bende açılmadan gittim ztn 1 küvet gelmiş nevresim takımı dışında hepsinden aldım 🤣🤣
Bahar54 Simdiki aklim olsa kuvet vs almam direk legende yikarim. Oglum 5 aylik sadece 4 ay aktif kullandim onda da kafasini vs carpti boyu uzadigi icin. Kocaman seyi saklayacak yer de bulamiyiruz simdi :)
Rrraaaiiinnn Bahar54 ben küveti şahsen allah izin verirse yazın balkonda su koyup oynaması için birazda aldım:) şişme havuz için kuçik balkonum onu düşündüm dolap üstüne normalde kaldircam artıkın evde yer acacagiz:) ilk heves bide benimki ondan sanırım
Rrraaaiiinnn Tugba2626 izmirde yazlık semt focada oturuyorum apartman yok etrafta nasipse büyüsün hele de balkonda suyla oynar sicaklarda hayaller kuruyorum şimdiden inş. O günlerde gelir çabucak:)
Mervenin Kuzeyinannesiiii filesi galiba küçük biraz çokta zorlamak istemedim ama olmadı e bebekten alırız bi file 😊 ama küvet çok güzel kalitesi aynı e bebekteki civildeki küveyler gibi çok beğendim be yarı fiyatından bile ucuza geldi😄