potincekk susaMom_ kıyamam o korku hepimizde var Rabbim yardımcımız olsun benim de bu hafta gideceğim hâlâ normal doğum derse bekleyecez mecbur
susaMom_ potincekk Hala bekliyorum çıkacak diye ama bakalım perşembe günü kontrolüm var yoruldum valla 🥹
Valeriaa potincekk 37+5 ilk gebeliğimde 40 haftamda doğum yapmıştım bunda ne zaman gelecek merak ediyorum 🥲🥲
potincekk Seyda-06 bu hafta gideceğim belki beni de alır bilmiyorum ki normal doğum da gün vermiyorlar dimi sezeryan gibi
Seyda-06 potincekk normal doğumun ne zaman olacağını bilemezler ki senin ne zaman suyun gelir ne zaman sancın gelir bakarlar sancın varsa açılman yoksa yollar açılman çoksa yatırır suyun gelirse direk yatış hiç beklemeden
aliimraan bgndgd ilk gebelik mi,benim 2.gebelik doktor gerek yok ilki normalse buda normal olur dedi bakmadı
Duygu_52 potincekk Anladım canım benim ikinci gebeliğim ilki sezaryen olduğu için buda mecburi sezaryen olucak o yüzden doktorum gün verdi 16 Aralığa 39 haftayı tamamlamış olucam inşallah bebiş erken gelmezse
Seyda-06 potincekk korkma korkma daha erken senin için nst zaten karnına bağlanıyor ekg gibi bişey karnında bekler durur tek yoran kıpırdayamamak
susaMom_ potincekk bebeğinizin kilosu nasıl şuanda benim 1 haftalık geriliği var ultrasonlara göre 35.haftada2320 gramdı 😒