Papatyam7134 potincekk kasığımda minicik birşey hissediyorum durup dinliyorum acaba ağrı mı geldi diye😂ama yok bişey
Seyda-06 potincekk siyatikle başladı böyle devam etti çatı ağrısı varsa artıyor ya çaresi de yok magnezyumda içtim o ağrı gittikçe arttı şuan yürüyüm oturduğum yerden kalkamıyorum inanki
potincekk Seyda-06 rabbim yardımcımız olsun inşallah canım gerçekten zor bir süreç ama sonu güzel 😍🤲🏻🥹
Seyda-06 potincekk evet şuan nst bağlıyım yine sancı çıkmazsa bidaha ki haftaya kadar daha zorlanacağım sanırım hayırlısı olsun
Nur9707 QueenJ ilki 36 haftalık 3700 doğdu iri olduğu içinde güçlüydü ve daha hızlı bır doğum olmuştu bu biraz küçük nasil olur bilmiyorum ama sezeryanla doğum için kılo tek başına bır sebep değil dır ☺
susaMom_ potincekk 36 haftalığım bende 37-38 arası sezeryana alıcaklar bakalım her kontrole gittiğimde korkuyorum çünkü alabilirler 😒
potincekk susaMom_ kıyamam o korku hepimizde var Rabbim yardımcımız olsun benim de bu hafta gideceğim hâlâ normal doğum derse bekleyecez mecbur