Duygu_52 potincekk Anladım canım benim ikinci gebeliğim ilki sezaryen olduğu için buda mecburi sezaryen olucak o yüzden doktorum gün verdi 16 Aralığa 39 haftayı tamamlamış olucam inşallah bebiş erken gelmezse
susaMom_ potincekk bebeğinizin kilosu nasıl şuanda benim 1 haftalık geriliği var ultrasonlara göre 35.haftada2320 gramdı 😒
potincekk susaMom_ benim geçen sefer kontrolümde 32. Haftalıkken 1800 demişti canım iyi mi değil mi bilmiyorum yorum yapmadı doktor inan kiloyu dert etme doğunca elbette ki gelişiyorlar
susaMom_ potincekk 2. Gebeliğim ilk kızımda gelişim geriliği varmış 5 haftalık korkuyorum ister istemez kızımızı kaybettik doğumdan sonra 2700 diyordu doktor 2268 kg doğmuştu
potincekk susaMom_ ayy kıyamam Rabbim sabır versin size bağışlasın ya bunun için doktor vitamin takviye vs vermiyor mu ister istemez insan korkar o psikolojide ama Rabbiz inşallah sana bağışlar bol bol dua et içini ferah tut
susaMom_ potincekk Yok canım ya normal vitaminlerimi bile kendim aldım devlete gidiyorum şimdi sağlıkla doğsunda inşallah 😒