potincekk Zehradgdrn oy sağlıkla gelsin inşallah ama erken değil mi gelişi sezeryan sonuçta tabii bilgim yok pek
gamzeli04_ bgndgd çatı nasıl oluyor bende ondan sonra bide ben çok kasıyorum kendimi normalde de aciyo mu acaba
Papatyam7134 senem0987 36+0 ım benimde hiç sancım olmadı şimdiye kadar baskı filanda öyle çok hissetmiyorum nasıl olcak bilemiyorum 😅
ikiprensannesii_ potincekk teşekkür ederim canım seninkide hayırlısıyla gelsin kuzucum sağlıklı ve hayırlı evlat olur inşallah 🥰
potincekk gozde91 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim sezeryan da 40. Haftaya kadar beklemiyorlar sanırım
anneoluyorummm103 Kdkdjd_737 havuç suyu ve armut yemek iyi geliyormuş inşallah zamanında sağlıkla doğar 🙏
potincekk Seyda-06 ayy kıyamam kız sağlıkla gelsin inşallah sen yazdın okurken benim de her yerim ağrıdı annelik zor benim siyatik ağrılar var çatım da ağrıyor tabii bakalım yaklaşık bir ay var ne olacak halimiz 😪🥹😍
Seyda-06 potincekk siyatikle başladı böyle devam etti çatı ağrısı varsa artıyor ya çaresi de yok magnezyumda içtim o ağrı gittikçe arttı şuan yürüyüm oturduğum yerden kalkamıyorum inanki
QueenJ Nur9707 bizim 34 hafta kontrolümüzde 2600 çıktı. kilosu 35 haftaya uyumlu dedi doktorum ve 40 haftayı beklerse normal doğuramayabilirsin biraz tombiş bi bebek sezaryen olmak zorunda kalabilirsin dedi size bir şey söyledi mi doktorunuz? 🌸
Papatyam7134 potincekk kasığımda minicik birşey hissediyorum durup dinliyorum acaba ağrı mı geldi diye😂ama yok bişey
akkoyun21 potincekk maşallah az kalmış hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻 .Benim 16 haftalık oldu cimsiyeti de kız olacak
Nur9707 QueenJ ilki 36 haftalık 3700 doğdu iri olduğu içinde güçlüydü ve daha hızlı bır doğum olmuştu bu biraz küçük nasil olur bilmiyorum ama sezeryanla doğum için kılo tek başına bır sebep değil dır ☺