Cat98 birserazad 87-88 kilo gibi bişeyle hamile kalmıştım sanırım ve şuan 105 gördüm en son artık bakmıyorum valla ödemdir ödem 🤭🤭😁35. Haftadayım
fatos1905 birserazad 82 ile hamile kaldım 26 haftalığım 1 kilo aldım sadece ama iştahım hiç açılmadı mide bulantım hala devam ediyor ve çok küçük porsiyonlarla doyuyorum çok enteresan kendime inanamıyorum 😂
Bussam birserazad 80 ile hamile kaldım suan 30 haftalığım 84 kiloyum 25 haftaya kadar hiç almamıştım yeni yeni almaya başladım inşallah 90 la falan biter emzirme döneminde veriyorum emzirmeyi bırakınca doğumdan çok alıyorum ya
kubraturkkoc Umut_unAnnesi öncelikle bol su içiyorum bence iştah kontrolünde rolü büyük, tatlı ve abur cubur yok desem yeridir bazen çikolata kaçamakları oluyor.. Kabızlık ihtimaline karşı da beyaz ekmek ve hamurişi de yok.. Sabahları 2 yumurtalı doyurucu bi öğünle başlıyorum gün içinde yeşil elma ceviz yoğurt ya da kefir akşam yemeği de mutlaka çorba salata ve protein ya da bakliyatlı bi yemek.. Akşamları da mide yanması olmasın diye pek kaçırmamaya çalışıyorum bi de serklajlıyım yatıyorum ben hep ona rağmen almadım kilo pek açlık hissetmiyorum midem de rahatsız olmuyo tavsiye ederim 🌸
gecgelenkullanici birserazad 86 yla hamile kaldım 38. Haftadayım şuan kilom 94 çok zor ya kilolu hamile olmak son aylar zor geçiyor
Eren1 birserazad bben 85 ile kaldım açıkcası diğer doğmda bu kıloyla doğuma gittim ılkkez bu kdr fenayım en son 68 idim troid rahatsızlığım var dönem dönem alıyorum o sönemde gebe kaldım suan 17 .haftamdayım 86 yım cunku başta cok kustum yemekten keısldım 83 ü gördüm öyle söylym suandada nadir yerim hiçte cnm bırşey çekmıyor sürekli tiksinti acı tat var ağzımda
sektek birserazad birserazad 100 kg üzeri hamile kaldım iki hamileliğimde de . İlk hamileligimde 15 kg verdim oğlumda 4 kg doğdu. Şu an yine aynı kilo ile hamile kaldım 21. Haftama giriyorum 3 kg verdim almadım henüz . Bebeğim iyi Olsunda başka birşey istemiyorum
Umut_unAnnesi sektek nasıl veriyorsunuz ya maşallah ona rağmen bebek kilosu da iyi sizin tavsiyeniz nedir
Sumeyyegk1 birserazad 74 le hamile kaldım 83 ün şuan 33 haftalıgız son kontrolümde kilo almamıştım şeker yüzünden biraz dikkat ettim ama bebekte çok kilo alamadı bu süreçte 2 öğün besleniyordum 3 öğün yaptık hamur işi makarna pirinç yemeyince almıyorsunuz gerçekten
Havin49_ birserazad ilk oğlumda 76 ile hamile kaldım 90 ile doğuma gittim şuan 24 haftalık gebeyim 87 lg ile hamile kaldım 81 kiloyum
Havin49_ birserazad kendini dizginleyerek normalde aşırır abur çünkü yiyen ekmek yiyen biriyim binde bir yiyorum şuan bide ilk bi kaç ay biraz iştahsızdım
2bebislianneee birserazad 80 le hamile kaldım ilk çocuğuma. Evliliğimin 4. Yılı 3. Ye gebeyim :D 100 civarındayım şu an :D ikisinde de 15 kilo falan aldım heralde bunda nolacak bakalım dikkat etmeye çalışıyorum ama ne kadar olacak bilmiyorum :D normal doğum oldu bu arada ikisi de bu da öyle olur galiba bilemiyorum
birserazad 2bebislianneee kız evliliğe ne ara adapta oldun da 2 çocuk doğurdun 3.ye hamile kaldın helal olsun yemin ederim😁3 ten sonra biraz dinlen gözün sevim🤣
Miyosss birserazad 18. Haftada gebelik şekerim çıktı ondan sebep yiyemedim diyetisyen takipliydim ve insulin kullaniyordum. Sadece bebeğime kilo aldıracak şeyler yemeye çalıştım o da sınırlı tabi. Doğumdan sonra yanlış hatırlamıyorsam 5. Gün tartildim sağlık ocağında 97 kilo gelmiştim
birserazad Miyosss hepinize helal olsun ya kimse çok aşırı kilo almamış hatta veren bile var inşallah bende çok almam
birserazad Umut_unAnnesi bende anlamıyorum nasıl verilebiliyor hiç almamayı anlarım da bide üstüne kilo vermişler maşallah. Bulantılarım çokken saatlerce kusarken bile kilo vermedim yalnızca almadım olduğum yerde saydım o kadar.
sektek Umut_unAnnesi özel bir diyet yapmadım sadece bebeğe kilo aldıracak şeyler yedim . Cevizi , muzu , avokadoyu , eski kaşarı, kabak çekirdeğini ve çiğ kuruyemisi asla eksik etmedim . Biraz yürüyüşle destekleyince de oldu valla 😂