Havin49_ birserazad kendini dizginleyerek normalde aşırır abur çünkü yiyen ekmek yiyen biriyim binde bir yiyorum şuan bide ilk bi kaç ay biraz iştahsızdım
birserazad Havin49_ Tebrik ederim valla 👏ben hem kustum hem bulantım çok olduğun için iştahsızdm ama yinede 1 kg dahi veremedim sanırım bunun sebebi hiç su içememek ya su asla içemiyordum serum alıyordum o derece bulantım vardı su alsam da direk çıkarıyordum şimdi yeni yeni su içmeye başladım
YuvarlanamayanPaanda birserazad yıllardır süre geeln bir isim bana yapıştı 😂😂 Hiç bulantım olmadı bu hamilelikte ama bulamtı ve kilo bilmiyorum ilk oğlumda sürkeli kussamda yedim vazgeçmedim 25 kg aldım ya 😂😂 o zaman prilam falanda bilmiyordum birde gelişme çağındaydım derken onun kiloları yapıştı üzerime ama 4 bebe olunca bundan sonra sıkı bir zatıflamaya gitmem lazım 😂😂
Elsanur birserazad 84 le hamile kaldım 30 haftalık 94 oldum 🤣 ilk hamileliğimde de 12 kg almıştım Evlendiğimde 60 kg dım neler oldu bana neler 🤣
Sey Elsanur ya ben de ilk gebeligimde 75pe kalıp 108le doğurdum . 2. Bebeğim de 101le kalıp 107 ile doğurdum. Şimdi yine hamileyim 85le kaldım 7+2yim ama almışım bile nasıl oldu anlamadım şiştimmm
Elsanur Sey bende öyle oldum mide bulantısı felan yaşamayınca geliyor kilolar ilk 3 ayda 92 olmuştum bile
ilaydadgnn İlk hamileliğimde 92 kiloyla hamile kaldım 101 le doğuma girdim. Doğumdan çıkıp eve geldiğimde 86 kiloydum. Sonra 80 e kadar düştüm ama emzirmeyi bırakınca tekrar aldım. Şu an ikinci gebeliğim yine 91 le hamile kaldım inşallah ilk hamileliğim gibi çok fazla kilo almadan bitiririm bunu da
Masalminik birserazad ilk kızımda 80 ile hamile kaldım 93 ile doğuma gittim şimdi 88 ile hamile kaldım tam 20 haftalık oldum hemüz 89 kiloyum. Fakat çok iştahım açıldı sonumdan korkuyorum 😦
sektek Umut_unAnnesi özel bir diyet yapmadım sadece bebeğe kilo aldıracak şeyler yedim . Cevizi , muzu , avokadoyu , eski kaşarı, kabak çekirdeğini ve çiğ kuruyemisi asla eksik etmedim . Biraz yürüyüşle destekleyince de oldu valla 😂
Umut_unAnnesi sektek maşallah maşallah söylediklerini bende yiyorum da bakalım ne olacak 😅 ilk hamileligimi 7 kiloyla bitirdim bunu kacla bitiririm bakalım
sektek Normalde tatlı ya abur cubura çok elim giderdi ama hamileyken bunları yapmadım tatlı yedim tabii ki ama çok az. Bol su içtim hep canımın istediği fastfoodlar da oldu onları da yedim ama hepsinden azar azar yedim nefsimi köreltecek kadar
Meltemanneolsun birserazad ben 87 kilo ile hamile kaldım diyet falan derken 97 kilo ile dogum yaptım canım
Mernu1234 bus0707 açıkçası birsey yapmadım ama aşırıya kaçmamaya dikkat ettim canım ne istediyse yedim ama kararında dengeleyerek gittim . Tuz şeker ve hamur işinde kararında yedim çok şükür tansiyon ve gebelik şekeride çıkmadı çok ödemde toplamadım