yslmn agilkaya evet adet sancısı gibi oluyor canım :) Beta değerin yükseldikçe hamilelik ilerledikçe kasık ağrıların artacak bebek tutunduktan sonra geçti benim 7-8 haftalarda kalmadı kasık ağrım :)
agilkaya yslmn inşallah saplıklı ilerler yaa ☺️ iki gün sonra kan vereyim mi yoksa 4 gün sonra adet günümde mi vereyim
yslmn agilkaya bence adet gününde ver, zaten hamile olduğunu biliyorsun en azından beta değerin daha da artmış olur bu seni tatmin etmedi çünkü pek 😂
duyqq agilkaya canım dayanamadım bende yaptım profilimde var bakar mısın aynı marka var mı sence nolur görürsen yazzzz
agilkaya duyqq predictor early ise var canım gözün aydın ☺️🌸 değerin düşük çıkar ama yinede kan vermek istersen ver. Adetine kaç gün vardı ?
duyqq agilkaya ahahah benimki düzensiz ya bacım ondan galiba öyle oldu 😂denk geldi şimdi seninki kaç haftalık belli oldu mu bacım
agilkaya duyqq yok kuzu ya ben 23 kasımda da silik çıkınca kan verdim işte 16,3 çıktı. Yarın öğlen tekrar gidip kan vercem. Kızım hastalandı onuda götürcem hem acile 😔
agilkaya azmira teşekkür ederim bakalım yarın belli olur. Tekrar kan vereceğim gerçi adetime 4-5 gün varken çıktı bu değer.
duyqq agilkaya ay geçmiş olsun canım şimdi ben yarına sağlık olacağına gideceğim perşembe günü de kadın doğuma aldım kese ne zaman görünür