agilkaya azmira teşekkür ederim bakalım yarın belli olur. Tekrar kan vereceğim gerçi adetime 4-5 gün varken çıktı bu değer.
duyqq agilkaya ay geçmiş olsun canım şimdi ben yarına sağlık olacağına gideceğim perşembe günü de kadın doğuma aldım kese ne zaman görünür
agilkaya duyqq canım değerin yanlış hatırlamıyorsam 1500 lerde alttan 3000-4000 lerde karından ultrasonla görünüyor
duyqq agilkaya doktor bir şey söyledi mi bende kan verdim öğleden sonra daha çıkmadı sonuç e nabıza bakıp duruyorum çatlıycammm
Esma006 agilkaya iki gün arayla vermeue dikkat et yine aynı yerde aynı saatte bakalım ne kadar güzellikle articak maşallah 🤎
agilkaya duyqq ben doktora gitmedim daha canım acilden veriyorum. Kendi doktoruma en erken 8 aralığa randevu bulabildim. Dağlıklı ilerlerse anca zaten o zaman görünür
agilkaya duyqq çıkınca haber ett canım senin kaç çıkmıştı değerin adetine kaç gün varsı kafam karıştı valla 🥰🥰
duyqq agilkaya ben ilk defa verdim bacım predictor earlyle öğrendim dün bugün kan verdim tüm sonuçlar çıktı o çıkmadı daha ya beklemedeyim
agilkaya Kızlar bugünde kan verdim sonucum çıktı. 2 şer gün arayla 23 kasım 16,3 25 kasım 74,0 27 kasım 208,8 çıkmış 🥹🥹 (Bugün) Nasıl sizcee ??