agilkaya gizemli00 amiiin canım isteyen dileyen herkese hayırlısıyla inşallah 🤲🏻🙏🏻 ama değerim düşük sanki 🥺
gizemli00 agilkaya kız benim de düşük Cook yenidir o ondan dolayı doktor bana bı ayliksin dedi ama değerim 28 çıktı bir hafta sonra oldu dün yine kan verdim bakalım kaç cikacak
agilkaya pembemomy kan verdim 2 saat önce canım 16,3 çıktı değerim. 4-5 gün var adete dğşük mü değer endişelendim sevinemedim 🥺
pembemomy agilkaya hayır değildir zaten her geçen gün 2 katına çıkıyor sen erken öğrendiğin için az çıkmıştır değer
gizemli00 agilkaya iki gün mü üç gün mü ne vardı bı hafta sonra gittim kan vermeye ama doktor keseyi filan gördü yinede kan aldı bakalim
Allysworld agilkaya aşkım çok erken, hiç takılma değere. 2 günde bir artışa bakmaya devam et. Hiç anlam yükleme, negatif düşünme. Akışa bırak. Olması gereken olacak, kaderde ne yzdıysa o güzel düşün💖💖 sağlıkla büyüsün gelsin bebiş🐣
agilkaya Allysworld teşekkür ederim kuzum çok sağol ☺️ inşallah sağlıklıysa ve hayırlısıysa olur 🤲🏻🙏🏻
Mahbuss agilkaya canım yumurtlama günün ne zamandı ? Benimde adetime 4 gün var heyecanlandim şimdi sende çıkınca
Mahbuss agilkaya hmm anladım canım senin döngün uzun o zaman Benim 15 Kasım da oldu yumurtlama tahminen 25 gün döngüm