agilkaya -Papatya33 adet gününü bekleyeyim ya kızımdayken %100 değil %60 lık artışlarım oluyordu ve çok stresli geçmişti o dönem dış gebelik boş gebelik neler demişti doktorlar aynı strese girmeyim hiç geç olsun değer yüksek olsun 🥰
Allysworld agilkaya yükselişin erken ya da geç kan vermeyle alakası yok ki hayatım, o an öyle yükselmiş öyle olmuş yani geç döllenme vs etki olabilir. Hiç takılma keseyi görene kadar kan vermeye devam etmek en iyisi, ben öyle yaptım da yaparım da😂😂
gizemli00 agilkaya dünki testlerde bişey göremedim ama bugünkü testlerinizde silik çizgi var daha çok yeni sanırım
gizemli00 agilkaya o zamanla yükselir günden güne artış oluyormuş benimkide 28 idi bı hafta sonra kan verdim ama kese filan göründü bakalım yarın ne diyecek doktor
agilkaya Allysworld çıktı kuzuu 16,4 çok düşük sanki ya. Adete 4-5 gün var ya 27 ya da 28 kasım adetim 🥺
Allysworld agilkaya aşkım çok erken, hiç takılma değere. 2 günde bir artışa bakmaya devam et. Hiç anlam yükleme, negatif düşünme. Akışa bırak. Olması gereken olacak, kaderde ne yzdıysa o güzel düşün💖💖 sağlıkla büyüsün gelsin bebiş🐣