Mahbuss agilkaya hmm anladım canım senin döngün uzun o zaman Benim 15 Kasım da oldu yumurtlama tahminen 25 gün döngüm
lyyl Mahbuss benimde 15 Kasımdı yumurtlama günümdü biraz biraz bekleyip değerime baktırıcam sizde belirti varmı
deletedmom43191 agilkaya canim daha gecikme olmamış normal yani 2 gunde bi 2 katına çıkıyorsa saglikli gebeliktir
Cmleszr agilkaya 35 haftalık olduk çok şükür 2 günde 2 katı arttı hatta ilk defa yerleşme kanaması yaşadım onun dışında bir aksilik olmadı çok şükür güzel gidiyor 😊
gizemli00 agilkaya iki gün mü üç gün mü ne vardı bı hafta sonra gittim kan vermeye ama doktor keseyi filan gördü yinede kan aldı bakalim
agilkaya Cmleszr ben yerleşme kanaması yaşamadım henüz kızımda da yaşamamıştım. Ama akşam üstü kasığımın sol tarafı hafif hafif ağrımaya başladı. Normal mi bu. Tam ortası ağrıması gerekmiyor mu 😂
Cmleszr agilkaya benimde ilk gebelik de kasık ve bel ağrısı olmuştu bu gebelikde ağrısı yaşamadım sadece yerleşme kanaması yaşadım adetim 4-5 gün kala 🤣
defne1907 agilkaya daha adetine dört beş gün var değerin böyle çıkması çok normal canım zaten çok hızlı artan bişi beta artar korkma