Elifffcik67 Arzymn geçmiş olsun 😁 şaka bi yana hayırlı olsun bebekler böle yerini yapıo😁 zor bi süreç olacak sizin için ama allah böle kısmet ettiyse vardır bi bildiği 🤗 yine de kan testiyle kesinleştirin derim
Dezehs Arzymn vardir bir hayr tabi vanim brnim iki kizim arasinda da 1 yas var 4 aylikken 1 haftalik hamileydim
Arzymn Dezehs benim oğlum da 4 aylık bu gün tam, ben 4 haftalık hamileyim, sen nasıl yaptın pwki, emzirmeye devam ettin mi?
Dezehs Arzymn canim benim.kizim emmedi beni ilk bebek zor.oluyor ve bende kucuktum onla ilgilenmekten.sutum azaldi ve mamaya alisti ama diger kizimda bebgim 4 aylik olana ksdar emzirdim
deletenmom1841 Arzymn hamile misin ? 🙀🙀🙀 ay ay ay ölcem 😬 çok sevindim yaa, ikiz gibi büyürler hayırlısı olsun canım benim. (Ben hala doğurmadım) 😆
Gulsah7171 Arzymn ikinci çizgi çok silikti kan verdiğimde bebişimin geldiğini öğrendim ama şuda var adet zamanı yaklaşınca testlerde pozitif sonuç verebiliyormuş
Bozslanomur Arzymn 7 aylıktı kızım silik çizgiden snra pozitif kan cıktı:) smdide 2 aylık hamileyim:) emzirmeyi braktım ztn ek gıda alıodu mama takvyesde yapıorum
deletenmom1841 Arzymn Arzuuuuuu 🙀🙀🙀🙀🙀 ay ben şok oldum şu an! Gerçekten mi 🙀 Genelde böyle olanların pozitif oluyor, miniğime kardeş mi geliyor yaaa çok sevindim. Çok şaşkınım 😬
deletedmom734 Arzymn kuzu🙄 nasıl oldu annem ya happy kids te gördüm hayırlı olsun tabiki ama şoktayım
cevrik Arzymn hayrlı olsun üzülmeyin siz üzülürsünüz ama onlar arkadaş gibi olur evin içinde ne güzel beraber büyüyecekler 😊 kardeşler arası uzun yıllar aralık olması çok iyi olmuyor moralinizi hiç bozmayn 💕🙏🏻
HazalGonca Arzymn canım olan olmuş artık zor bir durum ama yapacak bir şey yok. Alşah yardımcın olsun.
deletedmom734 Arzymn nolcak o zaman hayırlı olacak inşallah 😁 yapcek bişe yok senin haberden sonra önlemleri iki katına çıkartıp olağan üstü hal ilan ettim kocayla aramda😁