deletedmom734 Arzymn nolcak o zaman hayırlı olacak inşallah 😁 yapcek bişe yok senin haberden sonra önlemleri iki katına çıkartıp olağan üstü hal ilan ettim kocayla aramda😁
RecebinEsrasi Arzymn benimde silik çıktı kan testi ile 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim en sağlıklısını kan testi söyler bi kan verin isterseniz en sağlıklısı o olur kişiden kişiye değişir bu durum
AsenaD RecebinEsrasi regliniz kac gun gecmisti test yaotiginizda brnim iki gun gecti birer gün arayla test yaptim biri silik cift cizgi cikti ikisindede dr a ne zaman gitsem bilmiyorum
Gamzeciks Arzymn üzgünüm canım hamilesin. Benimde 2. Çizgim silikti. Doktora gittim 4 hafta 6 günlük hamileymişim 😂
Arzymn parasetamoll ama canım bebeğim sadece anne sütü alıyor ve iki emzirme arası 3 satten az, hiç adet görmedim, ve bebeğim 6 aydan küçük. Yani çok düşük bir ihtimalle hamile kaşmayı başarmışım. 😁
parasetamoll Arzymn hiç fark etmiyor valla ahanda bu doğunun nüfusu bu sebepten çok 😁 hayırlı olsun tandem emzirme mi yapacaksın?
RecebinEsrasi AsenaD nerdeyse 3 hafta bir aya yakın geçmişti regl günüm gelmeden hamile kaldığımı öğrendim ilk test yaptım silikti resimdeki gibi sonrasında idrar yolu enfeksiyonuna benzer şikayetim vardı gittim acile idrar ve kan verdim kanda beta hcg 2 gün arayla iki katına çıktı o şekilde öğrendik inşallah gönlünüzce olur :)
AsenaD https://i.hizliresim.com/Ll6qEG.jpg kizlar su linke tiklayip bakarmisiniz yaptigim idrar testleri . Sizce hamilemiyim iki gün geçiktim
AsenaD RecebinEsrasi bu ay bende idrar yolu enf. Gecirdim hatta bir kac damla kan geldi fakat bebek filan vardir diye ne dr a gittim ne de ilac kullandim. Simdi gunum iki gun gecti o kanama yerlesme kanamasimiydi bilmiyorum yumurtlama gununden bir hafta sonra filandi iste
AsenaD RecebinEsrasi ilk gebeligim bos gebelikti . Kurtaj olmak zorunda kladim . Dr iki ay korunun demisti korunduk . Korunmayi biraktigim an hamilr kalmistim fakat kanamam vardi dr gittim hamilesin dedi progestan vermisti fakat kanamaya manii olamadik adet gibi kanamm oldu . Kanama bittiktrn sonra idrar testi yapmistim negatifti. Yani ikinci gebeligimde dusukle sonuclanmisti. 4-5 ay gecti . Bu ay yumurtlama gunume denk getirmeye calistik reglm iki gun gecti testlerde cift cizgi ama birer cizgiler silik. Korkuyorum dr a gidip uzulmek istemiyorum.
RecebinEsrasi AsenaD gecmiş olsun canım yerleşme kanaması ben yaşamadım o yüzden bilmiyorum onu ama nolur nolmaz bence bi acile gidip imkanın varsa idrar ve kan tahlili verirsen en azından ona göre kafanda da netleşir daha iyi bilgi alırsın hem en sağlıklısı bi doktora gitmen şuan biz sadece tahminde bulunabiliriz her bünyenin reaksiyonu farklı inşallah hayırlı haberlerini alırız buradan :)
AsenaD AsenaD Arzymn ilk gebeligim bos gebelikti . Kurtaj olmak zorunda kladim . Dr iki ay korunun demisti korunduk . Korunmayi biraktigim an hamilr kalmistim fakat kanamam vardi dr gittim hamilesin dedi progestan vermisti fakat kanamaya manii olamadik adet gibi kanamm oldu . Kanama bittiktrn sonra idrar testi yapmistim negatifti. Yani ikinci gebeligimde dusukle sonuclanmisti. 4-5 ay gecti . Bu ay yumurtlama gunume denk getirmeye calistik reglm iki gun gecti testlerde cift cizgi ama birer cizgiler silik. Korkuyorum dr a gidip uzulmek istemiyorum.
AzraEbru Arzymn 3 aylikken kizim hamile kldim tekrar silik de cikmadi gayet koyuydu 😂 diyecegim yani hamileysen bosuna kafayi yeme hersey rabbimden kabullen sevin herseyin hayirlisi 😘🥰😍 ben 5 ay sonra anca kabullenebildm ve simdi diyorum iyiki olmus beraber büyüyecekler ins 😄
Arzymn AzraEbru ilk gün şok oldum yalan yok çok ağladım, ama şimdi kabullendim , çok çok 2 yıl zorlanırım ama sonunda birbirlerine arkadaş olurlar, allah sağlıklı sıhhatli versin yeterki, vardır bir hayır 😊
RecebinEsrasi AsenaD yaa kıyamam sana Allahım hayırla bi evlat versin sanada isteyen herkese kayıpların için çok üzgünüm ne desem bilmiyorum ama gitmeden de bilemezsin kuzum zor ama bunu yapman lazım canını sıkma nolur inşallah olur hayırlısıyla korkunu anlayabiliyorum bende şuan progestan kullanıyorum erken doğum riskim var 32+1 olduk çok farklı bi korku Rabbim inşallah gönlünce versin korktuğuna uğratmasın seni bizi kimseyi