agilkaya Esrasrgn yaa üzülme sakın canım 1-2 aya tutar genelde kimyasal sonrası hemen oluyor ilk kızımdan bir adet dönemi öncesi bende kimyasal olmuştum. Denemeye devam et. Bakalım nasipte varsa sağlıklıysa yükselir canım inşallah
Zay1998 Kızlar bende kan verdim tahlil sonuçlarım 2 saate çıkarmış ama muayene için bugün yetişmez dedi kadın doğum uzmanı yarın gidicem tekrardan. E nabıza ne zaman düşer acaba bilginiz var mı ?
Zay1998 Bir de kan sonuçlarım çıktığında hamile olduğumu anlamak için neye bakmam gerekiyor betaya mı sadece ?
agilkaya Esrasrgn bence benimde kimyasal yarın kan vercem yine ama hiç zannetmiyorum. İçimden bir his düşük çıkacak diyor.
Esrasrgn agilkaya bitane test yap canım eğer çizgi çok koyu değilse kimyasaldır büyük ihtimal. İnşallah tutunmuştur sana 🙏
gizemli00 Seraymesut beta sonucumu söylemedi ben de unuttum sormayı iki hafta sonra kalp atışını dinlemeye gidecegiz
agilkaya Seraymesut bugün bi tane erken gebelik testi daha aldım dayanamadım. Eczanede days doctors vardı. Eve gelince yaptım diğer testlerimden daha silikti
agilkaya Seraymesut yarın kan vercem zaten canım değer düştüyse zaten kimyasaldır doktor da bir şey yapamaz ki
agilkaya Esrasrgn zaten bugün eczaneden aldım bitane canım ondan ümidim kırıldı ya. Ama benim yaptıklarım predictor earlydi. Eczanede days doctor vardı onu almıştım. Diğer yaptıklarımdan bir tık silik çıktı ben daha koyu bekliyordum bakalım yarın kanda belli olur zaten