agilkaya Seraymesut yarın kan vercem zaten canım değer düştüyse zaten kimyasaldır doktor da bir şey yapamaz ki
agilkaya Esrasrgn zaten bugün eczaneden aldım bitane canım ondan ümidim kırıldı ya. Ama benim yaptıklarım predictor earlydi. Eczanede days doctor vardı onu almıştım. Diğer yaptıklarımdan bir tık silik çıktı ben daha koyu bekliyordum bakalım yarın kanda belli olur zaten
Zay1998 Benim betam 0,1 çıktı kızlar anlayamıyorum idrar pozitif her zaman gününde olan adetim 3 gün gecikti ama gebelik yok moralim çok bozuldu
agilkaya Zay1998 test yalancı pozitif vermiş o zaman canım stresten ya da havalardan gecikmiş olabilir
agilkaya Kızlar bakın bugünki yaptığımda bu farklı markayla (days doctors). Diğerlerinden daha silik geldi bana ve kasıklarımda adet olcak gibi ağrı ile beyaz kremsi akıntı arttı.
iremgb agilkaya Bence var gibi. Ben adetime 6 gün kala 17 değerle öğrendim. Betayı tekrarlarsanız içiniz rahatlar. İnşallah vardır🥰
agilkaya Esrasrgn inşallah bakalım hayırlısı artık canım 🥰 ama sanki artık göğüs ağrım falan azaldı gibi hissediyorum