Zay1998 Kızlar günaydınnnb ben bugün yine test yaptım ama idrarı dökünce rengi çok dalgalandı bana bozukmuş gibi geldi sonra bi baktım çift çizgi çıkmış ve bugün daha belirgin sizde test bozuk muydu bu durumu yaşayan oldu mu
Zay1998 Bu benim ilk gebeliğim olacak aile hekimliğine mi gitmem gerekiyor yoksa acile ya da bir jinekoloğa mı gitmem gerekiyor ?
Seraymesut Zay1998 önce kan ver sağlık ocağına yada kadın doğuma kan sonuçları pozitif ise kalp sesi ultrason kağıdı ile sağlık ocağına bildirim yapicaksin bence hastaneye kadın doğuma git once
gizemli00 Seraymesut benim bugün randevum var progesteron için kan almıştı onun sonucuna bakacak ozmn sorarim
Esrasrgn agilkaya canım benim kan sonucum negatif çıktı 4,7 ye inmiş malesef. İnşallah seninki yükselir 🤲
agilkaya Esrasrgn yaa üzülme sakın canım 1-2 aya tutar genelde kimyasal sonrası hemen oluyor ilk kızımdan bir adet dönemi öncesi bende kimyasal olmuştum. Denemeye devam et. Bakalım nasipte varsa sağlıklıysa yükselir canım inşallah
gizemli00 Seraymesut beta sonucumu söylemedi ben de unuttum sormayı iki hafta sonra kalp atışını dinlemeye gidecegiz