ylnydgd Deletedmom_297 rahim ağzı için bakması gerekebilir ben de direkt bakalım dedi çünkü ona göre gitmekte fayda var
Deletedmom_297 kizinaasikanne bazı kişilere bakılmış canım hazırlıklı olmak lazım doktordan doktora değişiyor demekki
Deletedmom_297 irmairma bazı kişilere bakılmış canım hazırlıklı olmak lazım doktordan doktora değişiyor demekki
penbe_karisi Deletedmom_297 benim gibi olanlara mutlaka bakıyorlar hatta 32 de perinatoloji beni tekrar cagirdii bakalimm
Deletedmom_297 Nisanmomy bazı kişilere bakılmış canım hazırlıklı olmak lazım doktordan doktora değişiyor demekki
Deletedmom_297 minikcivciv89 bazı kişilere bakılmış canım hazırlıklı olmak lazım doktordan doktora değişiyor demekki
Deletedmom_297 cdss bazı kişilere bakılmış canım hazırlıklı olmak lazım doktordan doktora değişiyor demekki
Deletedmom_297 Bebekkuzu evet canım doktordan doktora değişiyor demekki baazılarına bakılmış bazılarına bakılmamış
Deletedmom_297 seymaaa393_ yorumlarda bazı kişilere bakılmış canım hazırlıklı olmak lazım doktordan doktora değişiyor demekki
Deletedmom_297 Havin49_ bazı kişilere bakılmış canım hazırlıklı olmak lazım doktordan doktora değişiyor demekki
Havin49_ Deletedmom_297 yani bakılan çok nadirdir zaten 36-37 haftada bakılırsa bakılır ztn doktora gidildi mi hep temiz gitmek lazım ne olacağı belli olmaz
Deletedmom_297 Leontiine bazı kişilere bakılmış canım hazırlıklı olmak lazım doktordan doktora değişiyor demekki
Deletedmom_297 Alya05 evet bazı kişilere bakılmış canım hazırlıklı olmak lazım doktordan doktora değişiyor demekki
Deletedmom_297 beautymom evet bende şaşırdım bakılmıyor diyr biliyordum burda bir gönderide görünce post açmak istedim demekki doktordan doktora değişiyor .
Deletedmom_297 penbe_karisi beni 19. Haftada alttan kısalığa baktı 49 çıkmıştı bakalım detaylıda ne olacak