Havin49_ Deletedmom_297 yani bakılan çok nadirdir zaten 36-37 haftada bakılırsa bakılır ztn doktora gidildi mi hep temiz gitmek lazım ne olacağı belli olmaz
Deletedmom_297 Havin49_ Aşko yorumlarda çoğu kişiye bakılmış bir risk falan görürse bakıyorlar yada doktordan doktora değişiyor demekki ay evet bana 11. Haftaya kadar alttan baktılar o yüzden hep hazırlıklı giderim 19. Haftadada alttan kısalığa baktı belli olmuyor ne yapacakları yani
Deletedmom_297 penbe_karisi beni 19. Haftada alttan kısalığa baktı 49 çıkmıştı bakalım detaylıda ne olacak
ylnydgd Deletedmom_297 rahim ağzı için bakması gerekebilir ben de direkt bakalım dedi çünkü ona göre gitmekte fayda var
Deletedmom_297 ylnydgd evet canım bana 19. Haftamda baktılar vajinal uzunluğa iyi geldi şimdi detaylıda bakmak isterse bunu söyleyeceğim yine isterse baktırırım vajinal bakılmasından korkmuyorum .
Onthewind Rahim ağzı uzunluğu için bakmak istemişti ultasonda net ölçülmedi, ben istemedim rapora da öyle yazdı
Deletedmom_297 Onthewind bana 19. Haftamda kısalık için vajinal bakıldı canım karından net sonuç vermez diye iyikide yaptırmışım allah korusun kısalık falan olsa dark edilmezdi tercih sebebi elbette inşallah sizde sorunsuz ilerlersiniz .
adatuna Deletedmom_297 rahim ağzı uzunluğuna karından bakıldı ama yanlış ölçülmüş sonradan kendi doktorum vajinal bakıp doğrusunu söylemişti
adatuna Deletedmom_297 karından çok kısa çıkartmıştı haftalarca dertlenmiştim meğersem tam olması gerektiği gibiymiş 😂
ylnydgd Deletedmom_297 her şey güzel çıksın da bakılsın ♥️♥️ sağlıkla güzel sonuçlar alırsınız inşallah
mutlulukmevsimi Perinatoloji takipliyim detaylı ultrasonda hem vajinal hem karından ultrasonla bakıldı.