Allahneverdiysee Serappppph tabi ki anladım ben de senin için üzüldüm zaten boşuna ümitlendin sevindin boşa çıktı allah en kısa zamanda nasip etsin canım💖🌸tüm isteyenlere
Allahneverdiysee beautymom artımet için çok olumsuz yorum gördüm ben 2022 de gebeliğimi o testle öğrendim ama o zamandan bu zamana çok bozulmuş sana iyileri denk gelmiş :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah✨
Allysworld beautymom müthiş şanslısın hayatım, artımer beni ağlama krizlerine soktu hep nefret ederim o yüzden kendisinden :(
beautymom Allysworld valla bende çözemedim ki ya benim bi kaç arkadaşım da öyle öğrendi de ondan bana tavsiye etmişlerdi artık hepsi yalancı veriyor burda çok görüyorum yalancı pozitif
ahahhahah @Allahneverdiysee ümitlendirmek istemem ama ilk gebeliğimi bununla öğrenmiştim çok silik çıkmıştı böyle kan verdim akşamına hemen daha çok yeni olduğu için tutunmadaydı o yüzden böyle çıktığını söylediler sonrasında tutunsmadı ama nasip bence biraz bekle ve kan ver
Allahneverdiysee ahahhahah aynı marka testle başka yaptım negatif çıktı sabah yine yaptım çok silik gölge çıktı bence yalancı pozitif.