Hat_ice_81 Reyyollela ne güzel anlatmışsınız 🤲 bide ebeleri iyi dinlemek lazım 🌸 rabbim bı avazda kurtarsın bizi inşallah sağlıkla 🥹
Beyzanur12 myangelson başta öyle gibi hissediyordum bilmediğim için 😂 ama şu an bir ıkınma hissiyatı değilde kasılma hissediyorum. Doktoruma mesaj attım şu anlık bekliyorum duruma göre gideceğim inşallah 🥲
myangelson Beyzanur12 bakalım doktor ne diyecek. Rabbim sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸
nur97 Beyzanur12 bana drum gelin aksi durumlar olabiliyor sancınızı evde geçirmeyin yazmış çok stres oldum
Beyzanur12 myangelson nur97 istersen gel bi nst ne bakıp muayene edelim ya da kasılmalarının artmasını bekleyebilirsin yazmış o yüzden ben gitmeyi düşünmüyorum acil bir durum olsa hemen gel derdi muhtemelen
Songulblt Doğumun başlamış bekleme bence bende de kanama olmuştu pıjamanın ağ kısmı sulu kandı gıtrıhımde 3 cm açıklık vardı doğum yaptım haftan doğuma uygun zaten ters bısey olmasın
Beyzanur12 Songulblt benim o kadar kanamam olmadı ama damla damla çok az ve daha gelmedi kasılmalarımda gitti
sbulut64 Beyzanur12 evet nişan gelmiş yavaş yavaş artacaktır sancıların biraz evde dayan ssonra git 😊
nur97 Beyzanur12 gittim nstde düzensiz cıkınca eve geldim geri bu arada hala nisan devam ediyor kanlı akıntım ve sancılarmda devamm sizin
Beyzanur12 nur97 kasılma sayardan kaydediyorum bazen de kaydetmiyorum çünkü çok düzensiz 😂 bazen 2 saat gelmiyo bazen 10 dakka da bir 🥲 of çok heyecanlıyım en kısa zamanda sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
Terlikpijama @Beyzanur12 @nur97 kızlar benim de nstde düzenli sancı çıktı bugün. Doktor rahim yumuşamış dedi. Eve geldiğimden beri sürekli kasılma oluyor bu kadar olmuyodu 38+5im bu arada 🥹