nur97 Beyzanur12 dogum anı cok zordy bu arada gittigimde 8 cm olmuştu açıklık bir anda sancılarım aşırı ağlattırmaya başladı hastaneye geldim kontrol vs 2 saat içinde her şey bitti🥹 kesi yok ama hafif bir zedelenme var gibi dedi dr yırtık bnce
Beyzanur12 nur97 yaa bence gayet güzel bir doğum hayırlı olsun çok sevindim adınıza kurtuldunuz 🥲 dua edin ben de güzel bir şekilde doğurayım çok korkuyorum 🥹
Terlikpijama nur97 maşallah ne güzel bir doğumunuz olmuş hareketli bir hamilelik mi geçirmiştiniz sebebi nedir acaba ? ☺️
nur97 Beyzanur12 insallah sizinde hızlıcs bir dogumunuz olur bebisinize kavusursunuz sancılar hala düzensiz mi
Terazimom nur97 hayır kendi sancımla dogurdum 9 cm açıklıkla yanlız bebeğim çok yorulduğu için biraz kan şekeri düşüklüğü oldu
Beyzanur12 myangelson hâlâ doğuramadım 😂 kasılmalarım düzenli hale geldi ama şu an durdu gece boyu çektim bilmiyorum bekliyorum
Terlikpijama Beyzanur12 benim de kasılıp kasılıp gevşiyor karnım bence ikimizinki de birkaç güne gelir
nur97 Terlikpijama bir oğlum daha var ve hiç yatmadan bir hamilelik geçirdim diyebilirim son günlerimde de çook yürüdümmciddi yürüyüş