Betuel11 bende çok özlüyorummm bazen böyle kokusu falan geliyomuş gibi hissediyorum burnuma hele bir akşam alakasız dizi içerisinde reklamını yapmışlardı öldümmmm😂 içilmemeli tabii direneceğiz 😂😂
Zuzu97 MomNalbant benimde her markete girdiğimde acayip canım çekiyo hamilelikten önce çok tüketirdim ama kendimi tutuyorum kızım için🤗onun yerine su alıp çıkıyorum😒hayaller hayatlar😂😂
Tugcetuncer Valla benimde istemişti sodayla ananas suyunu karıştırdım aynı omun tadını aldım 😂😂😂 en azından onuniçiyomulngibi şartladım kendimi 😇
DlstM esve ama öyle demeyin ya 😂 okdr kasmamak gerek tabikide dikkat etmk lazm belli şeylere ama hasta değilz sadece hamileyz aşırıya kaçmdn mesela kırk yılda bir iki iç yudumdan bişi olmaz tüm hamileliği boyunca bir iki kereden bişi olmz
esve DlstM ama onun içinde alkol var sanırım cocugunun hakkına giremezsin helale harama dikkat etmen gerekli
DlstM MomNalbant hasta frğiliz yani Allaha şükür hamileyx sadece😂😂dediğim gibi herşeydende mahrum kalınmaz mesela alkolde yasak evet yasak olmalı ama bnce arada yani 9 ay boyunca bir iki kadehten bişi olmaz fazlası tabikide zqrarlıdır
mcansum MomNalbant hamburgerde yedim kola da içtim sosis sucukta yedim canım ne cekıyosa yedim ama tabi ki abartmamakla cok sukur gayet iyiyiz tontişiz... redbull dkakt edenler hamur işide yemesin sucuk sosisde yemesin 🤷♀️
MomNalbant DlstM ben araştırmıştım onu haftada 3 bardak şarap içebiliyormuşsun. Ben alkol kullanan birisiyim ama hamileliğim boyunca canım çekmedi içmedim hiç normalde çeker😂😂
melegiminannesi Canım alma içme derim her canımız cektigi şeyi yesek icsek ohooooo.. Canın istediği diye sana ve bebeğine zarar verecek seyleri yiyio icme
DlstM esve hani böyle direk dikkat ermn gerekli vs hoş olmuyo kendi düşüncni yazarsn okdr direk bna yapmam gerekn şeyi söylemeseydn kşke 😅