DlstM Eda0509 😂😂😂iyiyim valla cnm çok şükür nolsn aynı sıkılıyrm bzn öyle psikolojim boxuluyo falan 😂😂😂😂sn naptın nasıl gidiyo bklm😘😘
DlstM esve hani böyle direk dikkat ermn gerekli vs hoş olmuyo kendi düşüncni yazarsn okdr direk bna yapmam gerekn şeyi söylemeseydn kşke 😅
esve DlstM b DlstM ben sana yapman gereken bişeyi söylemiyorum seni tanımıyorum bile haram olan şeyi söylüyorum dikkat edersen
MomNalbant DlstM ben araştırmıştım onu haftada 3 bardak şarap içebiliyormuşsun. Ben alkol kullanan birisiyim ama hamileliğim boyunca canım çekmedi içmedim hiç normalde çeker😂😂
Gamzeemrmrt Uff bnde kola vs hiç aramam sevmemde şu burn redbull bayılırımm 😂😂😂😂🤪🤪. Dogursamda içemıycem ki. Bılıyomm sınır bozucu işte😂😂 ama yanımda kımseye de içirmem gorumcem cok içer oo neler ederım ona😂😂🙊
mcansum MomNalbant hamburgerde yedim kola da içtim sosis sucukta yedim canım ne cekıyosa yedim ama tabi ki abartmamakla cok sukur gayet iyiyiz tontişiz... redbull dkakt edenler hamur işide yemesin sucuk sosisde yemesin 🤷♀️
MomNalbant mcansum hamburger miii ben valla hiç kısıtlamadım hamburgerde kendimi o kadar da değil amaaaa😂😂😁😁 yedim valla
Meeemoom MomNalbant benim hamile kaldığım zamanlarda kistlerim de vardı 5.haftada doktorum kistler için enerji içeceği içmemi önermişti baya içmiştim kistleri küçültüğünü söylemişti doktorunuza danışın bi isterseniz