penbe_karisi Alya05 ben ilkinde 32 ye kadar bitirmiştim yıkadım kafam rahatlamıştı bunda da öyle yapmayı düşünüyorum ya
HafVel biryolculuk hayır özel hastaneye gidiyorum. Ama devlettede söylüyorlar. Eğer ölçtülerse kilosunu usg fotolarında da yer alıyor.
biryolculuk HafVel devlette söylemediler bana , ben de sormadım yarın gidince sorayım, teşekkür ederim 🙂
seher_3590 Alya05 peynir Zeytin Domates salatalık Haşlanmış yumurta pekmez tahin mutlaka her kahvaltıda tüketiyorum 🫠🥰
Gks_01 Alya05 6+5 im sağlıklı beslenemiyorum hatta beslenmek bile biraz lüks canım bişi çekerse anca yiyebiliyorum çabuk geçsin bu günlerim düzene oturmak istiyorum artık bende 🥹
ulkusblog Alya05 hay maşallah yorumdakilerin hamilelikleri ileri seviyede herhalde😅 birçok şeyden midem bulanıyor
Alya05 ulkusblog ilk aylar herkes öyle canm bizde 3 ay yemek yemedik şuan iyiyiz toparlandık yiyoruz 😀😀
cennet033 Ayy benyiyrmiyorum ya haşlnmış yumurta peynir zeytin fln kokufan ilk bebeğiöde böyle değildim iki yumurta yerdim kızartmayı fln gözüm görmek istemiyor oğluma dahi yapamıyorum idtiyorda bugün istedi mesela babası yaptı inşallah füzelirim de güzel veslenirirn
Ruruu Alya05 ben her gun muhakkak yumurta, peynir, sut, zeytin, tereyagi, bal, tahin pekmez ve ceviz tuketiyorum ☺️
Sarfaraz_17 Alya05 genelde kaşar peyniri tahin pekmez helva peynir yumurta zeytin yoğurt çoğunlukla böyle ama bebek kilo alsın diye sık sık kaşar peyniri ve tahin tüketiyorum