urs61 Alya05 haşlanmış yumurta, yarım avokado, tam buğday ekmeğine bol kaşarlı tost, domates, salatalık, havuç bazen roka felan koyuyorum, muz, ceviz, bal ☺️☺️ Sebzeler değişiyor ama diğerleri herzaman aynı 🥰🥰
efinays 14 haftlalık olduk ama ben sizlerin bu söylediğiniz şeyleri her gün yiyemiyorum ya. eskiden yumurta çok severdim şu an yazarken bile öğürme geliyor. mide bulantısı hiç yaşamadım ama iştahım sabah hiç olmuyor. simit yiyip geçiyorum hatta simiti bile bitiremiyorum. zorluyorum kendimi sağlıklı şeyler yemek için ama olmuyor :(
Alya05 efinays simitle olmaz ki canm yumurtayı kızartıp ye. Ve ya sucuklu kavurmalı Omlet şeklinde dene veya sandiviçin içine koy Peynir yumurta domates salatalık biber koy ekmek arasına ye
cennet033 Alya05 dokuz haftalık canım yarın nasipse on olucaz mesela bugün eşim menemen yaptı normalde onu yiyebiliyodum ama onudapek yiyemedim bugün salatalık tuzlayıp yedim o bastırıyor midemi
rzyemrykvrk HafVel avakadoyu nasıl tüketiyorsunuz benim midemi bulandırıyor ağzımı bi hoş ediyor yiyemiyorum çok faydalı biliyorum yemek de istiyorum ama yiyemiyorum
suragungor rzyemrykvrk labne veya suzme peynirle ezerek icine baharat ekleyerek yedim ben oyle bile guzel olmuyo bana gore ama ekmegin uzerine surup yemistim 😂 limon karabiber peynir ekleyip ezerek yiyenlerde var oda fena olmuyor
HafVel rzyemrykvrk yaaa olgunlaşmış yumuşamış avokado seçin onu ikiye kesip kabuğundan ayırdıktan sonra ya ezip limonluyorum ya da sertse biraz yapısı doğrayıp limonluyorum tuzluyorum. Harika oluyor. Kimisi zeytinyağı ve karabiber limon yapıp yiyor.
Alya05 cennet033 başlarda oluyor öyle canm haftan ilerledikçe geçer Bulantı kusma için ilaç kullanıyormusun
biryolculuk efinays bebeğin kilo alması için yemeniz gerekir, ben bazı şeyleri su ile yutuyorum midem bulaninca zar xor da olsa , bebek için :-)