Mutlusonsuzz lnbahar ilk doğumum mecburi sezeryen olduğu için buda planlı sezaryen olcak haftaya pazartesi yada salı günü dogurcam inşallah işte 🥰
cakirbebek Mutlusonsuzz benimkide haftaya salı sezaryen kısmetse bizimki belli işlemler tamam tabi önceden gelmek istemezse paşamız😀
Ozgemlym gozde91 valla Sağlıkla gelsinler de bir an önce hamişlik zor hareket kısıtlanması beni mahvetti
gozde91 Ozgemlym evet benimde canımı sıkan hareket kısıtlaması olması neyse sağlıklı olsunlar da geçecek elbette bugünlerde
mavi123_ gozde91 bende ilk gebelipimde son güne kadar taaa nerden nereye yürüyüş yapardım zerrede tık demezdim hamilelik nedir bilmedim ama bu sefer ilk aydan beri mahvoldum tüm vücudumda ağrılar mide bulantılar mide yanmaları reflülar neler neler🤷🏼♀️🤦🏼♀️
gozde91 mavi123_ aynen bende öyleyim şuan ilk gebeliğimden Hiçbişe anlamadım o kadar rahattım ki bu gebelik beni resmen yamulttu😅 9 Aralık a gün aldım bugün son 2 haftam kaldı ☺️
msratemur_12 Böbrel ağrısı çeken varmı bu haftada benim çok ağrım var gittim acile bi parol verdiler oda geçirmiyo
mavi123_ gozde91 bizede tahmini 25 Aralık dedi ama bir hafta önde olduğu için erkende olabilir dedi bakalım hayırlısı. Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun
iliovasilema anneoluyorummm103 ı ahsen53 sen yine de bi doktorla görüşerek ilerle bende lıstral kullanıyorum ama artık o da çok etki etmiyor bende doktorumla görüşeceğim
Zumruduanka160 iliovasilema siz kaç mg kullanıyorsunuz lustrali ? Ben 50 kullanıyordum 75 e çıktım 2 hafta kullandım daha da kötüyüm ya nedense 2 gündür 100 mg alıyorum aşırı iç sıkılması ağlama isteği keyifsizlik geldi 35 hafta olacağım ://