Mutlusonsuzz gozde91 evet 2 gün boyunca vuruldum 3.gun sonra kontrole gittiğimde de suyu yetecek kadar var şuan dedi 37 ye kadar bekleriz ama 37 de almam lazım dedi 37 iyi bı hafta yinede çok erken değil ama yinede erken kuveze girerse diye endişeliyim biraz
gozde91 Mutlusonsuzz iğnede olduysanız sorun olmaz Allah’ın izniyle. Benimde arkadaşım o şekilde 2400 gr 36.haftada doğum yaptı küveze girmedi
Mutlusonsuzz eszeyb3 su azlığından dolayı bide pek kilo almadığı için 35+6 yım şimdi 3 gün önce 2.250 dedi kilosunada çokta zayıf değil demi 37.haftaya 2.500 600 falan olsa keşke bari kilo alıyor ama yavaş alıyor biraz boynundada kordon var 1 tane yine
eszeyb3 Mutlusonsuzz bencede değil 38 haftada 2800 gram rahat olur inşallah stres yapmayın siz yinede beslenmeye dikkat edin ki zaten ediyorsunuzdur sağsalim bebeğinize kavuşursunuz inşallah 🍃
cakirbebek gozde91 evet toparlanamadım asla bekarlık gibi değil vücutta öyle ve ben hamileliklerimde çooook kilo alıyorum 😃
gozde91 cakirbebek ben fazlada kilo almadım ama yinede çok zor oldu bu gebeliğim. Şu önümüzdeki 1 ayı bi atlatsaydık
Alina22 Be1234 merhaba bende 36+4 teyim doktor kendisi mi ultrasonda kanala inmiş diyor , bana sadece baş aşağı dedi de sorsam mı diğer kontrolde acaba ilk gebelik heyecanlıyım :)
Sizdenbirii1 Alina22 kanala inmiş olsa zaten görür söyler canım benimde bas asagı kafaya ne zaman baksa kanala da bakıyor söylemediği takdirde demekki inmemiştir
Ozgemlym gozde91 33+5 bugün yeni yeni yorulmaya falan başladım bazen ödem oluşuyor yatsam yatamıyorum kalksam halim yok bi muallak.
Mutlusonsuzz eszeyb3 bu hafta işte son 37 ye girince alacak 1 haftada ne kadar aldırmaya çalışırsam bakalım 🥰
Ozgemlym gozde91 valla Sağlıkla gelsinler de bir an önce hamişlik zor hareket kısıtlanması beni mahvetti
Papatyam7134 gozde91 bende yerimden zor kalkıyorum çok hareketli tezcanlı bir insandım şimdi çok yavaşım istediğim şeyleri yapamıyorum moralim bozuluyor ya istediğim şeyleri yapamayınca
gozde91 Papatyam7134 bende öyle hareketlerimin kısıtlanması canımı sıkıyor artık herkes doğumdan sonra yandın diyor ama en azından toparlamış olurum o zaman diyorum