Zumruduanka160 iliovasilema siz kaç mg kullanıyorsunuz lustrali ? Ben 50 kullanıyordum 75 e çıktım 2 hafta kullandım daha da kötüyüm ya nedense 2 gündür 100 mg alıyorum aşırı iç sıkılması ağlama isteği keyifsizlik geldi 35 hafta olacağım ://
iliovasilema Zumruduanka160 bende 50 mg kullanıyorum bide 15 mg zestat ın gece yatmadan yarısını alıyorum yinede yetmiyor
gozde91 Ozgemlym aslında bi bakıma çalışmakta iyi ben ilk hamileliğmde çalıştım kafaya bişe takacak zamanım olmuyordu
Ozgemlym gozde91 ilk hamileliğimde de çalıştım kafaya bişey takmıyosunuz aynen öyle daha relax geçiyor. Günler koşturmaca yetişmeye çalışmayla bitiyor. Birde hareket etmenin en güzel tarafı bana güzel bir doğum yaşatmasıydı inşallah yine öyle olur 🥰
gozde91 Ozgemlym inşallah benim ağrılarım belki de hareketsizlikten oldu bu sefer 🙈 9 Aralık a gün aldık bile biz çok az kaldı
Ozgemlym gozde91 sizin az kalmış benim daha var hoş haftaya pazartesi kontrolüm var bakalım ne dicek. Sağlıkla kavuşun inşallah 🥰
Zumruduanka160 iliovasilema maalesef ben daha kötüleştim bugünlerde boguluyorum .. Lustral 100 almaya başladım 3 gümdür doz artarken filan da kötü yapıyor ne zor işler sabır taşı oldum . Sizin kaçıncı hafta ?
Zumruduanka160 iliovasilema zestat baya uyku yapar ve iştah açar çok önceden kullanmıştım bana vermedi onları doktor erken haftalarda olmaz demişti ama kullanan çok. 35 hafta oldum valla daha iyi olacağım derken boka battım bu ara Lustral de 100 yaptım bekliyorum