Rose_07 ikincibebek2 Bende aynı durumdayım asla bir isim içime sinmiyor. Ne zormuş Erkek ismi bulmak. Kız olsaydı ismi hazırdı ablasıyla uyumlu olacaktı ama erkekde asla şu diyemiyorum. Eşimin söylediklerini ben benim söylediklerimi eşim beğenmiyor. Yinede yazayım belki size fikir olur. Aslan Ateş Rüzgar Kuzey Uzay Atlas Kaya Emir Doruk Umut Ege 🤷🏻♀️
ikincibebek2 Rose_07 yazdığınız isimler gerçekten çok güzel ama bende sizinle aynı durumdayım işte bu isim diyemiyorum Ne zormuş erkek ismi bulmak Erkek anaları nasilda bulup koymuş 😀
ikincibebek2 myangelson çok güzelmis oğlunuzun ismi bende eşimin adını koymuş olsaydım Sinan ege koymayı düşünüyordum Şu anda bı kararsızlık oluştu farklı birşey olsun istiyorum 🥲 eşimde üzülüyor tabi onun isminden vazgeçtigim icin ama içime sinsin istiyorum
myangelson ikincibebek2 Allah Allah niye üzülüyor ki bence eş ismi hoş durmuyor ya 😄 valla erkek ismi cidden çok zor ben doğuma kadar acaba güzel oldu mu falan diye düşünüp durdum çok kararsızdım ama doğumdan sonra sanki direk ismiyle bağdaştı gibi oldu 😄 bir de ben moda olan isimlerden koymak çok istemedim Aybars Baybars Barlas aslan asil Uras Uraz Ediz falan herkeste var artık 😄 görkem çok duymuyorum mesela
Arel_ Benim bir oğlum var Arel Göktuğ adı . Bende bulamıyorum bekliyim burda belki güzel öneriler olur 🤗
ikincibebek2 Arel_ deneyimli bı erkek annesi olarak sizde isim bulamadıysanız benim işim çok zor demek ki 🥲
myangelson ikincibebek2 bulursunuz bulursunuz biz ismi kesinlestirdik isimli nevresim yaptırdım 1 ay olmadan doğurdum 😄
suragungor Bu isim işi cok zormus ya kiz olsaydi bir suru isim vardi aklimda ama erkek isimleri sanki cok kisitli ve azmis gibi hep ayni isimleri goruyorum esim bertuğ bartu falan diyor ama onlarda hosuma gitmiyor 26 haftalik oldum hala iste bu diyebilecegim bir isim bulamadim bebegimi hala tirtil diye seviyorum 😂😂
ikincibebek2 suragungor evet bana da öyle geliyor sadece isim değil kıyafet konusunda bile seçenek çok az Dün cinsiyeti öğrendikten sonra bı kaç birşey almak istedim ama içime sinen hiç birşey olmadı sadece mavi çıtçıtlı atlet alabildik 😆
Nurseoz55 ikincibebek2 bir oğlum var adı Ata tekrar hamileyim erkek olsa Ege olsun istiyordum kız nasip oldu
ikincibebek2 Nurseoz55 rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Ben kızım olsaydı güneş koymayı düşünüyordum 🥰belki fikir olur
suragungor ikincibebek2 yaa haha bende bugun e bebekte indirim vardi biraz dolandim 2-3 parca bir sey alabildim dediginiz gibi giysi konusunda da cok kisitli kiz bebekler icin asiri guzel cicili bicili seyler vardi erkek bebek icin ayrilan yer cok azdi😂 ben genel olarak bej beyaz kahveli seyler aldim bebe mavisi cizgili zibin aldim birde 😂
ikincibebek2 suragungor gerçekten kızlara çok güzel ciciler var neyseki kızlarımda hevesimi aldım umarım ogluşlarımıza da Miniş güzel şeyler alırız 🤗
Zumruduanka160 Herkes aynı isimleri koyuyor popüler bir liste var herkes onları yazmış asil aslan kaplan pars vallahi bunlardan midem bulandı çocuk okula bir başlayacak herkes aynı isim ben kendime bunlardan hariç bir isim buldum çok da güzel ama söylemem 🤓
ikincibebek2 Zumruduanka160 gerçekten aynı konudan muzdaribim bende Kime sorsam sizin sıraladığınız isimleri söylüyor daha farklı anlamlı ve kulağa hoş gelen bı isim istiyorum sadece🤗
merveylmzmerve ikincibebek2 ege aslan göktuğ asil aslan ata uraz alp gına gelsi bu isimlerden son 2 senedir sadece bu isimler veriliyor sanki cocuklara bu yüzden ben de daha isim bulamadım 😂 20 haftalık ama ismi yok daha cünkü hepsi birbirinin aynısı sanki
ikincibebek2 merveylmzmerve evet öyle zaten ama en azından kararsız kalmayıp beğenmişler bizler hala arayış içindeyiz 😄
Nazlimom ikincibebek2 Zeyd ismi hoşuma gidiyor onun yanına isim olarak Zeyd Mirza , Zeyd Ali olabilir Hamza , Kürşat, Azat , Alihan isimleri 2. Çocuğum erkek olursa düşünüyorum bende sizede fikir olsun🩵