ikincibebek2 beyzanurozdemir canım içine siniyorsa hiç başka birşey düşünme gayet güzel bı isim zaten önemli olan ismini benimsemek💙
Nunix- myangelson yağız Alp ismini bizde düşünüyoruz oğlunuz karakteristik olarak nasıl çevremde hiç yağız yok bazı isimleri diyorlar ya çok hareketli çok başına buyruk gibi
kizmizimavi ikincibebek2 evettt 😂 benim bir kızım var, şimdiki gebeligim kız olursa ismi belli ama erkek ismi konusu çok sallantida 😂 erkek olursa fikir olur diye girdim ama herkesin kafası çok karışık 🙊
myangelson ikincibebek2 bulursunuz bulursunuz biz ismi kesinlestirdik isimli nevresim yaptırdım 1 ay olmadan doğurdum 😄
ddrys ikincibebek2 oğlumun adı Miraç Yenal suan hamileym yine erkek hıssedıyorm erkek plurda Metehan koyacagım
ayyserella ikincibebek2 yiğit ali, yağız alp, ömer asaf,ertuğrul, alihan, göktuğ, furkan, fatih enes, kerem, talha, yusuf, aras, emir,
gozde91 Maviice kızım olsaydı feza kesin koyardım o da çok hoşuma gidiyor. Birde benim ilk oğlumun ismi kuzey. Uzayla uyumlu da oluyor gibi
ikincibebek2 Zumruduanka160 gerçekten aynı konudan muzdaribim bende Kime sorsam sizin sıraladığınız isimleri söylüyor daha farklı anlamlı ve kulağa hoş gelen bı isim istiyorum sadece🤗
ikincibebek2 merveylmzmerve evet öyle zaten ama en azından kararsız kalmayıp beğenmişler bizler hala arayış içindeyiz 😄