beautymom ✨En büyük konuşmam asla Kayserili biriyle evlenmem dedim evlendim ve şuan hamileyim ✨Hamile kalınca asla midesi bulunanlardan olmam ben mis gibi yaşarım dedim ve sonuna kadar yaşadım bulantının 5 kilo verdim hala da arada yaşıyorum 12+2 haftalığım
greybrde Deletedmom_808 6 aylık olmadan ek gıda vermem dedim verdim hala pişmanım 😔😔 2. Gebeliğim asla yapmıycam
Deleted33000 Deletedmom_808 bebeğim doğduğunda asla evde TV açmam dedim açıyorum ama sadece ses olarak ninni açıyorum çok sevdiği ninnisi var onu açınca sakinliyor bebeğim
QueenBahar_ Deleted33000 2 yaşındaki kızım bazen geceleri nini Sesi açıyorum öyle uyuyor otomatik olarak kendi kapanıyor zaten
zehraulger3838 Deletedmom_808 boşanmıştım asla bı erkeğe güvenip evlenmem dedim boşandıktan 3 4 ay sonra evlendim alkol kullananla evlenmem dedim eşim ayda yılda bir oda düğün dernek olursa içer evlenirsem kaynanaya oturmam bu sefer dedim oturdum köyde yaşamam dedim yaşıyorum oğluma doğum yaptım bidaha doğurmam dedim şuanda hamileyim🤣 ne dediysem tam tersini yaptım şimdi asla asla demiyorum ve büyük konuşmuyorum çünkü yaparım diye korkuyorum🤣
jalepone Deletedmom_808 kocama anneni bir daha asla arayıp sormayacağım konuşmayacağım dedim vicdanım rahat etmedi aradım konuştum hatta alttan almaya da devam ediyorum.
Sarfaraz_17 Deletedmom_808 kolay kolay çocuk doğurmam deyip 4 sene de 4 hamilelik disiplinli bir anne olurum derken çok rahat bir anne olmam 😂
mavera8409 İlk doğumumda kimseden yardım almayacağım kendim büyüteceğim dediğim çocuğu doğduktan sonra lohusa depresyonuna girip tası tarağı toplayıp 3 ay kayınvalidemde kalmak zorunda kalmıştım her türlü yardım istedim