twobabymomm Deletedmom_808 kilolu hamile kalmam dedim 92 ile ogrnedim son aylarimi yaza getirmem dedim 2. Doğumum temmuzda nasip olursa 🫣
Kdkdjd_737 Deletedmom_808 3. Çocuğu asla yapmam dedim baya büyük konuştum olan oldu yarın tam 34 haftalık oluyo😂😂😂
Huzurunsesi3 Kdkdjd_737 bende asla dedim ve nasıl oldu anlamadım 3 . Hamile olduğumu şok oldum ve 23 hafta
hamzaezel Deletedmom_808 bu cucuklarim kücük dahada yapmam 3 tabe var yeter esla dedikten sonra utrasyonda ikizlerimin bana el sallamasi
Huzurunsesi3 Deletedmom_808 mama vermem dedim verdim sezeryan olmam dedim oldum abur cubur vermem dedim verdim
Huzurunsesi3 gizemgizemgizem nasıl yaptın 15 ve 3 yaş çocuklarım sürekli sallaniyo yer yataginda ama yastık koydum kafasinin altına salla babam salla gece uyanip salla diyor ikidebir çıldırıyorum artık birakmiyolar
ozgenurd Deletedmom_808 Evlendiğim sene hamile kalmam 1 yıl gezerim dedim 6. Ayda hamile kaldım bebeğimle gezicem inşallah 😅
Musilk-1 Deletedmom_808 hayat insanı asla yapmam yaşamam dediklerinle sınıyor neyi büyük konustuysam başıma geldi maalesef artık hep dikkat ediyorum ağzımdan çıkanlara ve tabiyki aklımıda kontrol ediyorum
Perim2 Deletedmom_808 asla evlendikten sonra çocuklarımın yaş aralığını açmam dedim ama açtım kızım şuan 4 yaşında 🤣malesef arada bir kaybım var ara açıldıkça açılıyor
Bsrsrcm Asla çok kilo almayacağım, max 15 kilo ile doğuma gideceğim dedim 33 haftalığım 20 kilo aldım hala da delilerce yemek istiyorum 🥲
suleferhat MedineK_28 bende evlendikten 1 sene sonra çocuk yaparım diyordum evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım 😂😂