kurkmantosuzmadonna LadyX canları sağ olsun. Azıcık daha büyüdüklerinde kaldığımız yerden devam inşallah. 🌸
LadyX kurkmantosuzmadonna aaa yok aynı değilmiş eşiminkinin adını unuttum 🫠 o da unutsun ve almasın bir daha ahahahaha
Dadas LadyX bargello serisiydi 😂 bir ara eşim sürekli bana parfüm alıyordu hatta bir gün lan sen beni aldatıyor musun demiştim jsjsjsj. Hani derler ya erkekler durduk yere hediye alırsa diye öyle bir şaka yapmıştım 😂
[silindi] LadyX hypnotic poison anason gibi kokuyor aşkım bu arada. İkisinin arasında kesinlikle hypnoseu seçerim 😂 haber ver bana daaa 🥹
LadyX Dadas adama öyle dedikten sonra bir daha da almamıştır sana parfüm filan 😅 biz kadınlar az değiliz yaaa ama resmen kaşınıyoruz hahahaah
Dadas LadyX jsjsj ne yapım ama sürekli parfümle gelince 😂😂 şimdide var birazı ama dediğim gibi özellikle sıkmıyorum. Bir doktor demişti bebekler annesinin kokusuyla kendini güvende hissedermis o yüzden parfüm çok kullanmayın şaşırmasın demişti 🤷
Deleted33000 LadyX ay kız ben esiminkinden tiksindim yazık dışarda sikardi parfümü gelince montunu hemen dolaba saklardi yazık o tiksinme uzun süre kalıyor ya
LadyX Deleted33000 yaaa ben öyle çok kusan bir hamile de değildim ama eşim ne zaman parfümü sıksa öğürmekten bir hal oluyordum 😂 yasaklamıştım balkonda sıkıp gidiyordu yine de sinir oluyordum. Yaaa hala bile tam anlamıyla geçmedi inanır mısın o kadar kusacak gibi olmasam da itici geliyor 😅
LadyX Dadas evet ben de hamileyken de kullanmadım şimdi emziriyorum yine kullanmıyorum. Alacağım ama tenime sıkmam diye düşündüm
Yazmelegi_ LadyX Bargello Pardole Bu ikisini kullanıyorum ama suan kodlarini hatırlamıyorum ama genellikle bargello😍
Merve_3300 LadyX Zen baya.agir kokuyor yani şirket kadini havası var🤣🤣eşim önceden hediye olarak almişti ben seçsem almazdim 🤭 Postlarına hemen giriyorum kız zten🫶
Yazmelegi_ LadyX benimki 122 değil canomm🌸 bakınca yazarım buraya kalıcılığı da en az 4-6 saat bi kalıcılığı var ❤️