LadyX [silindi] aaaaaaaa resmen sen = ben 😍🫶🏻😍🫶🏻😍 biliyor musun ben de hypnotic poisona geçmeyi planlıyorum sordum hatta. Kalıcılığı iyi mi nasıl?
[silindi] LadyX kalıcılığı güzel aslında ama euphoria kadar değil yani kokusu değişiyor gibi geldi bana kuzum. Ama tatlı sexy bi kokusu var onu sıktığımda da kendimi öpesim geliyor Hhahaha
LadyX Deleted33000 demek ki bazı kuralları var işte 😳 benimkini etik bulmadılar bence o yüzden hahahaha suçumu da biliyormuşum
kurkmantosuzmadonna LadyX evet ama çok kalıcı değil maalesef 🥲sık sık yeniliyorum dışarı çıkınca ama tabi şu an bebeğimden dolayı çok kullanmıyorum. Kalıcı ve fresh bir koku arayışındayım. Ağır kokuya gelemiyorum. 🥲
LadyX Deleted33000 black opium ne severdik bir ara yaaa 🥰 aaaa demek ki bir bana olmamış ben de hamileyken eşimin parfümünden tiksinmiştim halbuki çok beğenirdim eskiden ama varya doğurdum 3 ay oldu hala daha kötü geliyor 😂
Deleted33000 LadyX ay kız ben esiminkinden tiksindim yazık dışarda sikardi parfümü gelince montunu hemen dolaba saklardi yazık o tiksinme uzun süre kalıyor ya
LadyX [silindi] yaa yorumlarına baktım bazıları öyle kalıcı koku beklemeyin filan demiş euphoriadan sonra beğenecek miyim bakalım bu hafta sonu parfüm bakacağım 😍
LadyX kurkmantosuzmadonna ben de emziriyorum diye hiç kullanamaz oldum çünkü benim kullandığım hem biraz ağır hem de kalıcı çocuk emerken kimyasala maruz kalsın istemiyorum 🥲 ama dışarı çıkarken montuma filan sıkarım artık
[silindi] LadyX hypnotic poison anason gibi kokuyor aşkım bu arada. İkisinin arasında kesinlikle hypnoseu seçerim 😂 haber ver bana daaa 🥹
aselhilal LadyX bazı avmler de stadları oluyor yaşadığınız şehirle ilgili internetten bakın isterseniz kalıcı bi parfüm yaz kokusu
kurkmantosuzmadonna LadyX canları sağ olsun. Azıcık daha büyüdüklerinde kaldığımız yerden devam inşallah. 🌸