asenazeynep dedimolabilirrr Ahaha evet doğru vallahi, doğduktan sonra da uyku sıkıntılı ama demen gibi bir amaç var…Vallahi elimden geldiğince keyfini çıkarmaya çalışıyorum ama bakalım😂🌸💓İnşallah doğduktan sonra uyku düzeni olan bebişler olur da annişlerini bizleri rahat ettirirler🥲🥹
Sweetie_Little_Jean asenazeynep çok teşekkür ederim canım ne kadar güzel yazmışsın❤️ umarım hepimizin bu süreci çok güzel geçer su gibi sonra özlemle anarız, aklımıza gelen kötülükler vesveseler uzak olsun karşımıza hep aşabileceğimiz sorunlar çıksın inşallah🙏🏻
asenazeynep Sweetie_Little_Jean Amin canım benim, inşallah su gibi akıp yolunu bulur Allahın izniyle. Biz her daim pozitif olalım, olumsuzluklar neler bilelim ama hiçbir zaman çağırmayalım. 💞🙏🏻🧿 Rabbim her daim iyi etsin, iyilikle karşılaştırsıın💓
asenazeynep Lyyda11 Ayyay evett bir inaan kimyasal soluyarak temizlik yapmayı özleyebilir mi…özlüyor gerçekten. Şakası bir yana solumak haricinde en azından gönlümün rahat ettiği ürünlerden kullansam…foşur foşur
AslanKayra asenazeynep Rahat korkmadan temizlik yapmayı özledim 😂 kıyafet istediğimi giyebildiğim günleri ve insanların bana akıl vermediği dönemi özledim 😂😂 bebeğimi görmek için sabırsızlanıyprum özlüyorum görmeyince orası ayrı ama önceki hayatımda hastane yüzü görmezdim hastaneye giymemeyi bile özledim
asenazeynep AslanKayra Yaa hahahah temizlik de özleniyor gerçekten, insan foşur foşur evi baştan sonra yıkayıp temizlemek istiyor…bacım insanların ağzı torba değil ki büzesin maalesef…illa o akıl verilir 😂😂
asenazeynep edannnnur Ayy normalde hayatta tatlı aşığı biri değilim ama gebelik sürecinde ömrümün yemesi gereken tatlı aşımını yedim sanırım…çok değil aslında ama gebelik sürecimden önceki ben için o bile fazla😂
asenazeynep kocalar Gerçekten, özlenmeyecek gib değil. Normalde pek yatmam da aslında ama yüz üstü yayılmayı öyle özledim ki…
Senacanblt_ asenazeynep yüz üstü yatmak ve kendime şöyle sağlıksız muhteşem bi tabak hazırlayıp kola eşliğinde yemek 😂
asenazeynep Senacanblt_ Hahhahaha müthiş menü tabağı gayet iştah açıcı geldi, tez zamanda sağlıkla gerçekleşsin o zaman😂🥰
asenazeynep tkrekekk Rabbim hepimizin huzurunu daim etsin inşallah canım benim, gönlünü hep ferah tut🥰
asenazeynep kartanesi___ Kolay hareket etmek…pata küte oturmak, yayılmak. Mis gibi özlem koktu buralar🥲