asenazeynep kocalar Gerçekten, özlenmeyecek gib değil. Normalde pek yatmam da aslında ama yüz üstü yayılmayı öyle özledim ki…
asenazeynep AslanKayra Yaa hahahah temizlik de özleniyor gerçekten, insan foşur foşur evi baştan sonra yıkayıp temizlemek istiyor…bacım insanların ağzı torba değil ki büzesin maalesef…illa o akıl verilir 😂😂
asenazeynep kartanesi___ Kolay hareket etmek…pata küte oturmak, yayılmak. Mis gibi özlem koktu buralar🥲
bebeklerim__ asenazeynep en cok özlediğim sey yuz ustu yatmakti doğumdan sonra ayaklarımı kocaman açıp oyle bi yuz ustu yatmıştım ki😆😆
asenazeynep edannnnur Ayy normalde hayatta tatlı aşığı biri değilim ama gebelik sürecinde ömrümün yemesi gereken tatlı aşımını yedim sanırım…çok değil aslında ama gebelik sürecimden önceki ben için o bile fazla😂
asenazeynep bebeklerim__ Yolu yarıladık yavrum, 21 hafta olduk ama bakalım😂Şu an bile böyleyseee biraz ileriyi düşünemiyorum, senin ne kadar kaldıı
bebeklerim__ asenazeynep olsun her dönemin ayrı güzelliği var canim benim. Dogurdum ben defter kapalı bi oglum bi kizim var 55 gunluk kizim yeterrrr😍😂
fatos1905 eed21 Her an bişey mi oldu kaygısı çok zor. Hareket etmedi ay tansiyonum mu var şekerim mi var ona zarar verir mi? Allah kolaylık versin hepimize, zamanında sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı 🙏🏻
asenazeynep bebeklerim__ oyyy maşallah bacım sanaa, Allah bağışlasıın öyle tabii her dönem ayrı güzel😂🥰 bir kız bir erkek zirvede bırakmışsın sen😂
bebeklerim__ asenazeynep allah razı olsun bacimmm ay insallah allah bilir tabiki de olmayama versin rabbim 😌