MrsKr lapetiteangelle Bende pcos var bir de histeroskopi olacağım hafif t rahim var diye. Opu günü hazır anestezi almışken yapabilirim dedi doktorum. Bu durumda transfer en iyi ihtimalle bi sonraki ay olacak belki daha sonra 🤷🏻♀️
Bykessra lapetiteangelle İnşallah rabbim zorlaştırmadan hayırlısıyla o güzel haberi tez zamanda alırsınız 🤲
damlaloglu Miniminibirler Evet 1 regl geçirdim ama doktorum 1 regl daha geçsin dedi ilki 10 gün erken oldu çünkü ilaçlardan dolayı
lapetiteangelle MrsKr selam, güzel geçti, beklendiği gibi dedi doktor, cetrotide iğnesine başladım dün, menopura da devam edeceğim, çarşamba tekrar kontrol var. Senin nasıl geçti?
MrsKr lapetiteangelle Yumurta boyutları kaç görünüyo bişey söyledi mi? Bende de iyi gidiyo hepsi senkronize büyüyo dedi puregona devam çatlamasını önlemek in de oxotide diye iğne verdi yarın kontrolüm var çarşamba ya da cuma günü opu olacak aynı zamanda histeroskopi de olacak
lapetiteangelle MrsKr boyutları ile ilgili bişey demedi benim de sormak aklıma gelmedi :D sanırım bizim de cuma günü olacak, çarşamba günü belli olacak tam zamanı. Biraz heyecanlıyım, gelecek ayı nasıl bekleyeceğiz :)
linaa21 lapetiteangelle bende senin gibi yeni başladık cumartesi başladım inşallah güzel haberlere alırız
MrsKr lapetiteangelle Ben şimdi kontrolden çıktım çarşamba günü opu ve histeroskopi birlikte olcak 😅 ay çok heyecanlıyım yaa ama histero da olacağı için transferi gelecek ay da yapmayabilir 🥲
lapetiteangelle MrsKr histeroskopiyi ne için istedi doktor? rahim filminizde mi bişey gördü? ilaç kullanımı sonrasında adet düzensizliği oluyor bende. Aşılama sonrası da olmuştu. İnşallah gelecek ay transfer olabiliriz :)
MrsKr lapetiteangelle Ben de ilaçta adet düzensizlikleri görüyorum maalesef 🥹 hafif t rahim olduğu için histeroskopi yapılacak 😇
lapetiteangelle MrsKr transfer tarihiniz belli oldu mu? Bana doktor doğum kontrol hapı verdi, bir sonraki regl olduğumda gideceğim. Muhtemelen 20 gün sonra filan.
Miniminibirler damlaloglu evet oldum çok şükür bugun 4.günüm. Dün ilaçlarımı aldım bugun başladım transfer hazırlığına 🙏 siz ne durumdasınız
damlaloglu Miniminibirler Ayyy Rabbim güzel haberler almayı da nasip etsin inşallah 🤲 Benim düzen bozulduğu için net hesaplayamıyorum tabii ama normal döngüme göre hesaplayınca 15 günüm var daha 🥲
MrsKr lapetiteangelle Bana doğum kontrol değil hormon ilacı verdi ama yine 21 gün kullanıp adeti getirecek. 2 kutu bitirip doktorumla iletişime geçicem yani bana 2 adet süresi verdi ☺️ ama senin için çok heyecanlandım inşallah kolaylıkla sağlıkla pozitifi görürüz 😇