lapetiteangelle Miniminibirler regl bitiminden kaç gün sonra oluyor? bi de bu süreçte de ilaç kullandınız mı
Miniminibirler lapetiteangelle döngünün 19.gününe denk geliyor transfer. Baya iğne ilaç var oksapar deltakortil estrofem progestan iğne kalçadan progestan fitil endol hap aklıma gelenler
MrsKr Miniminibirler Siz hangi hastaneye gidiyosunuz? İnşallah kolaylıkla sağlıkla pozitif haberinizi alırız 😇 bu kullanılan ilaçlar iğneler de transfer öncesi mi kullanılıyo 🥹 bir de yumurta büyütücü iğneler gibi yüksek ücretli mi bunlar da 🤔
MrsKr lapetiteangelle Bana doğum kontrol değil hormon ilacı verdi ama yine 21 gün kullanıp adeti getirecek. 2 kutu bitirip doktorumla iletişime geçicem yani bana 2 adet süresi verdi ☺️ ama senin için çok heyecanlandım inşallah kolaylıkla sağlıkla pozitifi görürüz 😇
lapetiteangelle MrsKr aslında benim de 2 adet süresi gibi olacak. Şu an yeni bitti, bunda değil bir sonrakinde başlayacağız. İnşallah hepimiz için olumlu olur, hem maddi hem manevi o kadar yorucu bir süreç ki.
Miniminibirler MrsKr ben ankarada özel bir klinikte tedavi görüyorum. İğneler aslında transfer öncesi daha fazla arttı yumurta toplamada çok değildi. Ücreti de yine opu iğneleri kadar olmasa da bütçeyi zorlayacak şekilde fazla
0925 Miniminibirler doktorum tolga ecemis geçen yıl haziran ayında transfer oldum şükür bir kızım var
MrsKr lapetiteangelle Ben opu ve histeroskopi sonrası adet oldum o bitti onu saymıyorum sonrasında 2 adet daha geçecek 😂 evet gerçekten öyle umarım hepimiz de kolaylıkla önümüzdeki ilk transferimizde güzel haberleri alır sürecimizi güzel tamamlarız 😇
0925 Miniminibirler ben çok araştırarak gittim kendisine ve yorumlar beni oldukça oraya itti zaten ilk görüşmeye gidince kesinlikle doğru karar verdik dedik eşimle birlikte bakışıp biraz diğer yerlere göre pahalı oluyor ama hoca hiç bir durumu göz ardı asla etmiyor güvenim sonsuzdu ilk görüşme sonrası bile ve hemen orada karar verdik kendimizi tedaviye başlamış olarak bulduk