Theaydins birumut_ yarın sabahtan hastaneye git acilden kan ver 2 saat sonra buraya güzel haberlerle gel bekliyoruz😘
Aylinn06 birumut_ bu bariz pozitif askım ya kaç tane awox test yaptıysam hiç sonradan çizgi oluşmamıştı
birumut_ Aylinn06 belki geç döllenme olmuştur olabilir dimi yani çatlamanın üstünden 14 gün geçti illa belirti verecek değil yani yenidir belki
Theaydins birumut_ kuruma olsa bunda da olurdu demek ki bunu yaptığın zaman henüz erkendi kan veeerr hamilesin 😘
birumut_ Aylinn06 ilk dakikada çıkmıyor ama sorun orada vahiy yoluyla mı çizgiyi çıkardı tövbe kdkdkdkdk
birumut_ Aylinn06 lütfen gol olsun bu sefer ulan nasıl uyuyacağım da bugunu geçiricem kendimi diğer aya hazırlamıştım zkdömcmd
Nevagibi birumut_ kuzum awox kullanma talimatinda da yazıyor 5-20 dk arası diye ona dikkat ettin mi hiç :) muhtemelen değer küçük diye sonradan çıktı awoxta hiç kuruma görmedim
Hly_ygt birumut_ birumut_ bu hiç kurumaya benzemiyor canım bence de var gibi inşallah vardır 🥰 güzel haberlerini bekliyoruz 🦋
birumut_ Hly_ygt valla suya tuttum komple elimle de ovaladım gitmedi flaşla da baktım apaçık pembe duruyor ama bilmiyorum
hilalaselll4 birumut_ aşkım güzel haberi ben vereyim sana HAMiLESİN 🤭🌸o testin yanılttığı ne gördüm ne de duydum kuruma çizgisi de değil zaten
hilalaselll4 birumut_ yok yok asla kötü düşünme negatif düşünceleri sal bi sevin işte test varsa sabah ilk idrarla yap heyecandan uyuyamıyorsun değil mi ne güzel 🤭
birumut_ Awox bakanı falan yok mu fabrikasında çalışan insanlar bir el atın şu garibana bugün adet olursam burayı ağlama duvarı yaparım krmföfkfödööc
Theaydins birumut_ başka test var mı elinde? Varsa yapsana tekrar o da aynı olursa kaldır uyumanın sırası mi de 😂