hilalaselll4 birumut_ neyse uyu sen canım sabah erkenden kalk yap testini sabah senin için uyanıyor olcm 😂🥰
Theaydins birumut_ ya o kadar iyi anlıyorum ki🥹 Haziran’da kimyasal gebelik geçirdim ve awox testim seninkinden daha silikti senin değerin kesinlikle 25 üstü bence şu an sabahı bekle ilk idrarla tekrarla inşallah daha belirgin olur çizgi
aboutbehis Ben de sans eseri bir kenara biraktigim testten ogrenmistim hamile oldugumu, belli olmaz tekrarlayin bence🥹
birumut_ Kızlar ikizler burcu olduğum için tüm duygum tersine çevirildi daha demine kadar ağlıyordum şimdi umursamıyorum içimde ki şeytan o yalancı çizgi diyor gece gece sizi de heyecanlandırdım xkdödkdlöd
Meliss- birumut_ fkkdjfsl ya yerimmm inş güzel haberler alırsın bize de haber verirsinnn 🥹😍kendimi gördüm bende ikizler burcuyum ve bat 10 Kasımdı djdkdk 2 gün gecikti hiçbir şekilde regl belirtim yok test yapmamak için de direniyorum çünkü kararsızımmm regl olacaksın diyor bir yanım bir yanımda gebelik olabilir diyor djdkdkd allahım sen sabır veeerğğğ
minnosbirkiz birumut_ bilim adamı değilim ama o testi bi suyun altına tut, kuruma çizgisiyse gidiyor, eğer hamileysen çizgi kalmaya devam ediyor, güzel haberlerini bekliyorum 😍😄
ozozy birumut_ ya benimde aynısı başıma gelmişti asla hamile olduğumu düşünmüyordum arkadaşın zoruyla test yaptım çıkmadı ertesi gün bir baktım ki hafif pembelik var hemen yeni test aldım tam o gün adet günümdü hatta yaparken allahım eğer hamile değilsem şimdi adet olayım boşuna heveslenmeyeyim diye dua ettim dkdjkdkdk yaptım ve direkt çıktı İnşaallah seninde gönlüne göre hayırlısı olur aşko sabah mutlaka haberdar et
myangelson birumut_ evet olur bem artimed ile yaşadım bir kaç kere testi yapardım saniyesinde çizgi çıkardı pembe çizgi. Suya falan tutardım gitmezdi bekleyince koyulasirdi ama kan verirdim 0.100 çıkardı 🥲