miracsmom_ MinikMucizem____ bende kısmetse tunahan koyacağım eşim Hayri tunahan istiyor istiyor ama ben pek otaraflı değilim
Sltn_2010 MinikMucizem____ 22 haftalık hamileyim Ben Asaf istemiştim eşimde Ali o yüzden Ali Asaf koyacağız
Miniksincapp MinikMucizem____ ilk oğlum Uras. İkincide yolda ona da uzun kararsızlıklar sonucu Arel ismine karar verdik
cizgilidefter 1991ak Efecan diye sınıf arkadaşım vardı kendi halinde sakin birisiydi. Çocukluğunu bilmiyorum tabii ama ilerisi için de fikir verebilir
30091991 Salihanurrr cihat ismi bir tanıdığımızın ismi iş sebebiyle yurt dışına gitmesi gerekiyor ama yurtdışına gidemiyor ismi Cihat olduğu için haberiniz olsun 🌺
lotusflowers MinikMucizem____ kıvanç teoman evren yamaç atilla çok beğendiklerim arasındaydı. Biz altay seçtik sizede fikir olsun ☺️
esrashnn01 MinikMucizem____ 15 haftalığız Metehan koymak istiyoruz nasipse be hep Türk kökenli isimlere baktım hoşunuza gider mi bilmiyorum mesela Göktuğ Alptuğ Ali Atlas Gökalp Kuzey Ayaz
MinikMucizem____ esrashnn01 Göktuğ ismi benim hoşuma gidiyor ama daha karar veremedim, çok farklı yeni modern isimler veya çift isim koymak istemiyorum ama gerçekten çok zormuş, anlamı güzel olsun istiyorum, ömür boyu o isimle büyüyecek
Havin49_ MinikMucizem____ ilk oğlum Yusuf kayra İkizlerime buğra ve Burak koymayı düşünüyorum Yağız yaman Kaan Kerem Poyraz rüzgar Bunlarda size fikir olabilr
30091991 Salihanurrr Amerika’ya kesin yasakmış Avrupa ülkeleri de zorluk çıkarıyormuş valla bilmiyorum ben de onlardan duydum. Sizin ismi görünce aklıma geldi
LeydiDaisy 36+1’im daha cinsiyet belli olmadan erkek ismi belliydi bizim ☺️ Rabbim de gönlümüze göre verdi ismi Göktuğ olucak ❤️
azizeguler112 Merhaba bende 16 haftalık gebeyim eşim babasının ismini koymak istiyor ismi MİTHAT ama ben istemiyorum tek çarem suan ikinci ismi koymak yanına ne koyabilirim çok kararsızım ve çaresiziz 🤦♀️
MinikMucizem____ azizeguler112 gerçekten bu durum zor diretmek çok yanlış aslında, aslında ortak karar verilebilir ama bazı erkekler çok katı bu konuda
impatientmom MinikMucizem____ 20.haftadayız şuan Marsel ismini çok beğendik ve bu ismi koymaya karar verdik. 🙏🏻
mavikeci Kdkdjd_737 Ayyy bende 12 haftalık hamileyim ve oğlum olacağını öğrendim. Oğlan annesi olmak nasıl bir his ya, içten içe hep bir kızım olsun istemiştim 🥹😀
zeynepckmm MinikMucizem____ sağşıkla kucağınıza alın inşallah 🥳 ben Ömer aslan koydum diğer oğlumun adı Yaman Taha Belki fikir olur size