Zehrailly MinikMucizem____ Oğlumun adı Çınar çok severek koydum ismini huyu da çok güzeldir güleç bir çocuk kendisi 🥰
deryaakabn İlk oğlum emir arel 2.sine de selim uras veya ahlas uras düşünüyorum ama karar veremedim ya sizce nasıl
30091991 Salihanurrr Amerika’ya kesin yasakmış Avrupa ülkeleri de zorluk çıkarıyormuş valla bilmiyorum ben de onlardan duydum. Sizin ismi görünce aklıma geldi
Elfakcy Oğlum Ensar, 34 haftalık hamileyim bu bebişede Eymen ismini koyucağız, ama Ediz, toprak ve kuzey isimleri de çok hoşuma gidiyor
Gmzei MinikMucizem____ 30+1 biz Aren koymaya karar verdik Barlas ismini çok istedim eşim sevemedi o yüzden değiştirdim
Mutlusonsuzz ozgeoner anlamı ne aceba ilk defa duydum erim ismini emir ismine uygun istiyorsan mesela demir de olabilir Kerim falan ama bilemedim şimdi 🤷🏻♀️🥰
Mutlusonsuzz 1991ak ikiside çok güzel isim ama Efecan ismi biraz büyük amca dede falan olduğunda çocuksu mu durur aceba diye düşündüm açıkçası yanlış anlama sakın dediğimi bu arada benim oğlumun adıda EFE tek kullanmayı seçtim ben daha cool duruyor tabiki senin çocuğun senin kararın 🥰 bende ilk oğlumun ismi EFE olduğu için bu oğlumun isminide yakışır uygun YİĞİT koymayi düşündüminşallah 🤲🏻💙 sağlıkla gelsinler 🌸
senemtolga Oğullarim Eymen Yavuz ve Ege Asaf ♡ simdi 11+5 haftalik hamileyim cinsiyet bilmiyorum:) kiz erkek fikirlere bakiyorum
zeynep5525 MinikMucizem____ 35+2 olduk Alparslan koyucaz inşallah öneri olarak ta “poyraz Ali , Göktuğ, Alperen, çağan efe ”
esolinnnn MinikMucizem____ oğlum 4 yaşında ismi Deniz Ege 🩵 beğendiğim isimler de Sarp, Barlas, Ilgaz, Doruk, Alp