Mutlusonsuzz MinikMucizem____ 4 yaşında oğlum var ismi EFE 35+1 haftalık hamileyim buda YİĞİT olacak inşallah 🥰
kizinaasikanne MinikMucizem____ 21 haftalık hamileyim eşim Rüzgar ya da Toprak diyor ama ben Uras, Tuğra ve Göktuğ isimlerini çok beğeniyorum diyiceksiniz ki niye koymuyorsun kızımda hakkımı kullandım bunu da babası koysun istiyorum 🙈
pinarsabrii MinikMucizem____ ilk oğlumun adı Alparslan, şimdi 34 haftalık ikinci oğluma hamileyim Aybars olacak nasipse ❤️
1991ak Efecan adında oğlu veya etrafında varsa nasıl bir çocuk? Anlamı ele avuca sığmayan yaramaz Gerçekten de öylemi ? Efecan veya Eralp arasında kaldık
cizgilidefter 1991ak Efecan diye sınıf arkadaşım vardı kendi halinde sakin birisiydi. Çocukluğunu bilmiyorum tabii ama ilerisi için de fikir verebilir
Mutlusonsuzz 1991ak ikiside çok güzel isim ama Efecan ismi biraz büyük amca dede falan olduğunda çocuksu mu durur aceba diye düşündüm açıkçası yanlış anlama sakın dediğimi bu arada benim oğlumun adıda EFE tek kullanmayı seçtim ben daha cool duruyor tabiki senin çocuğun senin kararın 🥰 bende ilk oğlumun ismi EFE olduğu için bu oğlumun isminide yakışır uygun YİĞİT koymayi düşündüminşallah 🤲🏻💙 sağlıkla gelsinler 🌸
ay0 MinikMucizem____ bizde kuzey koyacağız inşallah önerebiliecegim isimler de Atlas, karan, Göktuğ, efe, Alp, deniz, Barlas bunlar da çok güzel isimler bence