ikiprensannesii_ bilgedmr maşallah. Bir anda alıyorlar demekki ama benim eşim zayıf sanırım genetikte olabilir
bilgedmr ikiprensannesii_ Son haftalarda şekerimin de yükselmesiyle biraz fazla kilo aldı sanırım. 32. Haftada kilosunun normal olduğunu hatırlıyorum ama önde ya da geride değildi.
8143 ikiprensannesii_ evet canm şeker ve tansiyon problemim var ama doktorum hastasına göre uyumlu diyor sağlıklı olsunda önemli olan o
irem_zengn ikiprensannesii_ evet önden gidiyor babası da bende uzun boyluyuz babası iri yapılı genetik olarak öyle dedi doktorum
ikiprensannesii_ irem_zengn ne güzel canım benim boyum biraz kısa ama kilom çok babası uzun ama zayıf. Büyük oğlumda orta kiloda çok zayıf değil çokta kilolu değil ama gören herkes boylu ve kilolu diyo bakalım bu nasıl olcak saglkla gelsinler de
Mayacm Tam 36 haftalikken gittigimde 2900 gr normal dedi haftasonu yine gidixm 37 haftalik oliyo zaten toplamda 10 gun sonra allahin izniyle kavusucaz bebegimle 🥰
irem_zengn ikiprensannesii_ sağlıkla doğsunlarda inşallah bizim erken doğum riskimiz var 27. Haftadan beri gelmeye çalışıyor
321duru123 ikiprensannesii_ bende 32 +2 cumartesi kontrolüm var en son 1200 kg doktor kilolu dedi ama ultrason yanıltıcı olabilir bundan önceki hamileligimde 3500 dedi çocuğum 2 700 doğdu baya fark vardı yani
ikiprensannesii_ irem_zengn Allahim sağlıklı bir şekilde versin kucağına inşallah vaktinde gelir inşallah canım tabiki herşeyin başı sağlık
sanli26 321duru123 3500 deyip nasıl 2700 doğdu şaşırdım cidden. +100 -100 fark oluyor ama sizinki nasıl bu kadar fark oldu.. doktorların ölçümleri ne kadar farklı cidden 🙈
321duru123 sanli26 ben çocuğum değişti falan sandım doktora sordum olabilir normal karsiliyoruz dedi fark ciddi dediğimde de kızlar daha minyon oluyor erkeklere göre demişti ultrason düzgün olçemeyebilir dedi
dedimolabilirrr sanli26 +400 -400 olabiliyor demişti benim doktorum da :) her doktor bu konuda farklı birşey söylüyor ve her doktor bebeği farklı ölçüyor 😅