dalyaluna35 Aylinn06 önümüzdeki ay guzel başlangıç olsun güzel haberlerini aldigin bi ay olsun umudunu kaybetme ve sevismenin tadını cikar ♥️
Aylinn06 dalyaluna35 ay inşallah bitanem ya zaten çok odaklanmamaya çalışacağım ne kadar çok düşünürsem o kadar çok stres oluyorum
Aylinn06 birumut_ evet yaa mutlaka irtibat halinde olalım hep, haberdar edelim her durumumuzdan bu sefer tam gaz çalışmalara devam edicem bebiş jdjcjdndmdmdndmmdkd
dalyaluna35 Aylinn06 odaklanınca olmuyor inanın o yuzden tadını çıkarmaya bakin stres hormonlari cok etkiliyor 😌
birumut_ dalyaluna35 mesela o iş sırasında odaklanmıyorum keyfine bakıyorum ama 2 gün sonra beni bir sabırsızlık basıyor diyorum acaba oldu mu
Aylinn06 birumut_ kız yok kimse vermiyor ki valla saldım gitti artık ovülasyon da kullanmıyorum sinirlerim tavan regli olacağım sanırım o yüzden knfkfmfncnfmdm
dalyaluna35 birumut_ o bende de var sanırım kadin olarak hepimiz aynıyız 🤭 5 kasımda çatladım acaba tuttu mu diye çatlıyorum söz verdim kendime bat beklicem diye ama galiba bu gidişle tutamicam kendimi
birumut_ Deniiibayyy 2 günüm kaldı 2 güne kadar yerleşmesi lazımdı yani veledimin bu ay da beni seçmemiş annesinin bal porsuğu
Deletedmom_878 Deniiibayyy hahahahah He he biz elendik aslında elenmekte iyi ya stres yıpratıyor varsa var yoksa yok 😅😅
Deletedmom_878 birumut_ naptın aşkoo durumlar neee merak ediyorum seni gebelik düşünmüyorum diye oek girmiyorum da 😅
Deletedmom_878 Aylinn06 yok canım doktor demesi ama tedavi anestezili olduğu için hamile kalırsam yarıda kalır yapmazlar büyük ihtimal ben erteledim
birumut_ Deniiibayyy diyeceklerim çokta salak gibi isim soyisimle kaydolmuşum dkdmdkkf keşke takma isim taksaydım ya şimdi hemen bulurlar
birumut_ Deniiibayyy ndmdmödöd salaklık bende ne bileyim hemen açılacağım antin kuntin bir isim yapardım
samaa_ Aylinn06 kizlar salin gitsin bende de negatif bugun yaptimm salladim ben stresten gözüm seğiriyor sabahtan beri o yuzden bos vermek lazim
birumut_ Aylinn06 bende yarın olacağım galiba kasıklarım felaket kendime taktik yaptım ilk 5 gün soğan suyu sonrası incir kürü en sonda Allahın takdiri