samaa_ Aylinn06 kizlar salin gitsin bende de negatif bugun yaptimm salladim ben stresten gözüm seğiriyor sabahtan beri o yuzden bos vermek lazim
Aylinn06 samaa_ bende dün yaptım negatif görünce çok ağladım moralim çok bozuldu o yüzden dediğin gibi en iyisi salmak ne kadar çok stres varsa o kadar çok zarar vardır gerçekten
Aylinn06 samaa_ regliden sonra da başlamayacağım ovülasyon testine falan olursa olur zaten kuzum oda çok strese sokuyor beni oldu olmadı diye
birumut_ Deniiibayyy ndmdmödöd salaklık bende ne bileyim hemen açılacağım antin kuntin bir isim yapardım
birumut_ Aylinn06 bende yarın olacağım galiba kasıklarım felaket kendime taktik yaptım ilk 5 gün soğan suyu sonrası incir kürü en sonda Allahın takdiri
Deniiibayyy birumut_ ben adet oldum ya bi yandan güzel birşey stres açısından 😅😅 ay hamile miyim derdi bitti 😅😅😅
Deniiibayyy birumut_ ben ovülasyon testi almıştım iptal ettim sanırım bebek sahibi olmamız için önce birşeyleri oturtmamız gerekiyor. Dün bi aydınlanma yaşadım da
Aylinn06 birumut_ ben regli olduğum zaman acaba doktora mı gitsem diye düşünüyorum değerlerime fakat baktırmak için
birumut_ Deniiibayyy her regl de midem bulanır eşime diyorum midem bulanıyor çocuğumuz oluşuyor ne istiyorsun diyor ya ben kimlerle yarışayım ya
samaa_ birumut_ ne bileyim ki ben dogustan stresli bir insanim. Panik atak var ben de hatta o yuzden caresini bulursan bana da soyle🤣
Deletedmom_878 Deniiibayyy hahahahah He he biz elendik aslında elenmekte iyi ya stres yıpratıyor varsa var yoksa yok 😅😅
Deletedmom_878 birumut_ naptın aşkoo durumlar neee merak ediyorum seni gebelik düşünmüyorum diye oek girmiyorum da 😅